100.000 προφυλακτικά στο Ολυμπιακό χωρίο, και άμα φτασουν..

Από Γ. Τσαλίκης 24 Φεβρουαρίου 2010

Στο Σίδνεϊ μοιράστηκαν αρχικά 70.000, όμως η «αγορά» δεν ικανοποιήθηκε και έτσι στην αρχική προσφορά προστέθηκαν άλλα 20.000. Στην Αθήνα οι διοργανωτές έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, υπερέβαλαν λίγο και μοίρασαν 130.000. Στο Πεκίνο, ο αριθμός έπεσε στα 100.000 και μάλιστα με το σύνθημα «πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά», να αναγράφεται πάνω στο κουτί.

Τελικά ο αριθμός 100.000 φαίνεται να είναι και ο πλέον ικανοποιητικός -ούτε πλεονασματικός, ούτε ελλειμματικός. Στο Βανκούβερ λοιπόν οι διοργανωτές αποφάσισαν να μοιράσουν και πάλι 100.000 προφυλακτικά στους κατοίκους του ολυμπιακού χωριού.

Αυτό σημαίνει ότι στον κάθε ένοικο του ολυμπιακού χωριού (αθλητές και συνοδοί) αντιστοιχούν 14.6 προφυλακτικά. Δηλαδή κάτι περισσότερο από ένα προφυλακτικό για κάθε ημέρα και άρα 29 συνευρέσεις σε δύο εβδομάδες για ένα ζευγάρι.

Σημαντικός παράγοντας που προκαλείται αυτή η «έκρηξη πάθους» στα Ολυμπιακά χωριά φαίνεται να είναι ότι οι αθλητές για αρκετό διάστημα, περίπου έξι εβδομάδες, απέχουν από το σεξ, ώστε να συγκεντρώσει ο οργανισμός αρκετή ποσότητα τεστοστερόνης και να αποκτήσουν ένα αγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιπλέον σε αυτό το επίπεδο οι αθλητές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις αθλητικές τους επιδόσεις, αδιαφορώντας για τον έγγαμο βίο, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να είναι ανύπαντροι. Με την λήξη λοιπών των αθλητικών τους υποχρεώσεων έχουν πλέον το δικαίωμα να διασκεδάσουν λίγο μέχρι να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση.

Αν σε αυτά προστεθεί το νεαρό της ηλικίας, η απομάκρυνση από το σπίτι και από την καθημερινότητά τους, το εορταστικό κλίμα που επικρατεί σε τέτοιες διοργανώσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις η απαραίτητη ποσότητα ποτού… τότε πίσω από τα τείχη του Ολυμπιακού χωριού βρίσκεται οι μαγικές στιγμές των αθλητών.

Πηγή: tvxs.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ