Ράλλυ Ακρόπολις: Εκτός λίστας και για το 2011(;)

Από Γ. Τσαλίκης 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο βρετανικός Τύπος και δη το Autosport δημοσίευσε τη λίστα που υποτίθεται ότι πρότεινε η ISC στη FIA για έγκριση. Η λίστα αυτή περιελάμβανε τους αγώνες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 2011 που πρότεινε η εταιρία τηλεοπτικών δικαιωμάτων και προώθησης του σπορ. Στη λίστα αυτή, σύμφωνα πάντα με το Autosport, δεν περιλαμβανόταν το ράλι Ακρόπολις, όπως θα έπρεπε. Έτσι οι οργανωτές του εθνικού μας αγώνα έστειλαν δελτίο Τύπου για να διευκρινίσουν τη συμμετοχή του Ακρόπολις στο πρωτάθλημα 2011.

Δελτίο Τύπου
Στις 18 Μαρτίου

Σε λιγότερο από ένα μήνα αναμένεται επίσημα η ανακοίνωση του ημερολογίου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ για το 2011.

Η North One Sport, η εταιρεία που έχει αναλάβει την παγκόσμια προώθηση του WRC (ήδη γνωστή στο χώρο του σπορ από την πολυετή εμπλοκή της ως ISC), κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα στη FIA το προτεινόμενο από αυτήν πλάνο για το 2011, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 15 αγώνες. Ανάμεσά τους το Ράλλυ Ακρόπολις, με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής από 19 έως 22 Μαΐου.

Δε μένει παρά η συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου της FIA στις 18 Μαρτίου για την έγκριση-οριστικοποίηση του πλάνου που θα δώσει και επίσημα το πράσινο φως για τις προετοιμασίες ενόψει του 57ου Ράλλυ Ακρόπολις!

ΕΛΠΑ
Ελληνική Λέσχη
Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων
Ράλλυ Ακρόπολις

Γραφείο Τύπου

Πω!Πω!Πω! Σε μπελάδες μας έβαλε το Autosport με τη δική του λίστα. Υπομονή μέχρι της 18 Μαρτίου που θα ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα 2011. Τότε θα ξέρουμε, αν είναι εντός ή εκτός ο εθνικός μας αγώνας. Φυσικά όλοι ευχόμαστε να είμαστε το 2011 στο WRC και να μη δικαιωθούν οι Βρετανοί.

Πηγή: msfree.gr