Ο Στάθης Δρογώσης στο Gagarin

Από nmpardakis 22 Φεβρουαρίου 2010

Ο Στάθης Δρογώσης μετά την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο «Η αγάπη στο τέλος», και με το τέλος του κύκλου επιτυχημένων μουσικών παραστάσεων στο club Σταυρός του Νότου, δίνει την πρώτη του μεγάλη συναυλία στην Αθήνα στο Gagarin την Πέμπτη 18 Μαρτίου.

Μετά από συνεργασίες ετών με καλλιτέχνες που θαυμάζει, ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς τραγουδοποιών Στάθης Δρογώσης ανεβαίνει στη σκηνή του Gagarin. Το πρόγραμμα θα βασίζεται σε επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του Στάθη Δρογώση, καθώς και αγαπημένα τραγούδια τού χθες και του σήμερα. Σε αυτή την συναυλία – γιορτή καλεσμένοι του Στάθη Δρογώση είναι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκε μουσικές και τραγούδια.

Θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Μανώλης Φάμελλος και η Νατάσσα Μποφίλιου, το συγκρότημα Δραμαμίνη και ο Λόλεκ.

Ώρα έναρξης : 21:30, Τιμή Εισιτηρίου: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: PUBLIC (Πλ. Συντάγματος), FNAC (Mall Athens & Μοναστηράκι), ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24), www.i-ticket.gr (801 11 60000)