Όλες οι προσφορές στα καρτοκινητά τηλέφωνα

Από Γ. Τσαλίκης 22 Φεβρουαρίου 2010

Μάχη χαρακωμάτων μεταξύ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, αυτή τη φορά στο πεδίο της καρτοκινητής, προς μεγάλη ικανοποίηση των χρηστών της, που τελικά ωφελούνται από τον ανταγωνισμό απολαμβάνοντας περισσότερο χρόνο ομιλίας και αριθμό γραπτών μηνυμάτων με μικρότερο κόστος και σειρά άλλων υπηρεσιών.

Το «χορό» άνοιξε η Vodafone, που στο τέλος Ιανουαρίου ανακοίνωσε το Vodafone Unlimited για όλα τα πακέτα καρτοκινητής που διαθέτει (Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International και Καρτοκινητό Ολυμπιακός). Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS για ένα μήνα προς όλους τους αριθμούς Vodafone, συμβολαίου και καρτοκινητής με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10 ευρώ και το ποσό της ανανέωσης μένει στη διάθεση του συνδρομητή για να το χρησιμοποιήσει όπως και όποτε θέλει. Η διάρκεια ισχύος του δωρεάν χρόνου ομιλίας και των SMS είναι ένας μήνας από την ημερομηνία ανανέωσης. Το Vodafone Unlimited ενεργοποιείται απλά καλώντας δωρεάν στο 1286 και θα ισχύει έως και 30/06/2011.

Στην προσφορά της Vodafone δεν άργησε να απαντήσει η WIND Καρτοκινητή, που με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10 ευρώ και πάνω δίνει απεριόριστη επικοινωνία προς όλη την WIND και όλη την Q εντελώς δωρεάν, και διπλασιάζει την αξία της κάρτας για να μιλάνε οι συνδρομητές όσο θέλουν με τα άλλα δίκτυα.

Το πακέτο σύνδεσης της WIND Καρτοκινητής (για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει εκτενώς με άρθρο στις 14/2) πωλείται στην τιμή των 5 ευρώ και περιλαμβάνει συνολικό αρχικό χρόνο ομιλίας 5 ευρώ. Η ανανέωση του χρόνου ομιλίας πραγματοποιείται με κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητής τηλεφωνίας Wind, οι οποίες διατίθενται μέσω του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα και ηλεκτρονικά από τα 400 καταστήματα Wind.

Επιπλέον, η Wind ανακοίνωσε ότι μέχρι και τις 31/3/2010 οι χρήστες WIND F2G έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται εντελώς δωρεάν στο facebook από τον browser του κινητού τους για όσο χρόνο θέλουν, χωρίς καμία χρέωση, αρκεί να έχουν εγκατεστημένες τις ρυθμίσεις WIND GPRS ή WIND Plus για πρόσβαση μέσω WAP.

Τελευταία, αν και όχι… καταϊδρωμένη, ήρθε η απάντηση της Cosmote.
Συγκεκριμένα, με μόλις 3 ευρώ προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του πακέτου καρτοκινητής WHAT’S UP να απολαμβάνουν 1.500 λεπτά ομιλίας και video κλήσεων αλλά και 1.500 SMS, με τη νέα υπηρεσία «Call Them All 1.500». Επίσης, για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, οι συνδρομητές της νεανικής καρτοκινητής της Cosmote, με κάθε ενεργοποίηση της υπηρεσίας «Call Them All 1.500» κερδίζουν 1.500 λεπτά ομιλίας και video κλήσεων, αλλά και 1.500 SMS για προορισμούς WHAT’S UP, με κόστος μόνο 3 ευρώ κάθε φορά. Η διάρκεια ισχύος των δωρεάν μονάδων είναι 30 ημέρες. Οι συνδρομητές του WHAT’S UP μπορούν να ενεργοποιούν την υπηρεσία «Call Them All 1.500» μέχρι τις 31/12/2010. Η εγγραφή και αγορά του πακέτου «Call Them All 1.500» ή μόνο η αγορά του πακέτου, αν ο συνδρομητής WHAT’S UP είναι ήδη εγγεγραμμένος στην υπηρεσία, γίνεται με τη δωρεάν αποστολή του μηνύματος «1500» στο 1313. Για την συγκεκριμένη προσφορά, σας είχαμε ενημερώσει αναλυτικά με άρθρο στις 12/2

Τέλος η εταιρεία ενεργοποίησε τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία «Call Them All SUPERSHARE», με την οποία οι συνδρομητές του WHAT’S UP μπορούν καλώντας δωρεάν το 1350 και να μεταφέρουν 60 δωρεάν λεπτά ομιλίας σε έναν άλλο συνδρομητή WHAT’S UP, αλλά και να ζητήσουν 60 δωρεάν λεπτά ομιλίας από έναν άλλο συνδρομητή WHAT’S UP όσες φορές επιθυμούν.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ