Τέξας: Έριξε αεροσκάφος στην εφορία!

Από Γ. Τσαλίκης 19 Φεβρουαρίου 2010

Οκ δεν είναι αστείο, αλλά είναι σίγουρα αμερικάνικο. Έξαλλος με την εφορία ο Τζόζεφ Άντριου Στακ, 53 ετών, κάτοικος Όστιν,ο οποίος είχε νοικιάσει το τετραθέσιο αεροσκάφος  χωρίς να δώσει σχέδιο πτήσης, αφού έβαλλε φωτιά στο σπίτι του, έριξε το αεροσκάφος πάνω στην 7όροφο κτίριο της τοπικής εφορίας.

Ο πιλότος σκοτώθηκε κατά την πρόσκρουση, ενώ οι διασώστες ανέσυραν ένα ακόμα πτώμα από τα συντρίμμια του επταόροφου κτιρίου. Την ώρα της επίθεσης, στο κτίριο βρίσκονταν σχεδόν 190 υπάλληλοι. Το αεροσκάφος έπεσε στον δεύτερο και τρίτο όροφο του γυάλινου κτιρίου. Από την πρόσκρουση, έσπασαν όλα τα τζάμια και προκλήθηκε πυρκαγιά σε μεγάλο μέρος του κτιρίου.

Ο δράστης άφησε σημείωμα που έγραφε: «Λοιπόν, κύριε Μεγάλε Αδελφέ της Εσωτερικής Υπηρεσίας Φορολογίας, ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό: πάρε κομμάτια από τη σάρκα μου και κοιμήσου καλά», με ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου.

Το περιστατικό, συνέβει, λίγες μόνο μέρες, από ένα άλλο περιστατικό στην Αλαμπάμα, όπου ένας μόλις-απολυθείς οικογενειάρχης, μπούκαρε στην πρώην εργασία του, και εκτέλεσε εν ψυχρώ τους πρώην εργοδότες του.

Η κρίση στο μεγαλείο της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ