6η Sports Show & Fashion

Η Sports Show & Fashion, η Έκθεση η οποία έχει καταγραφεί ως «θεσμικό» αθλητικό γεγονός κάθε φθινόπωρο, κυκλοφόρησε ήδη το ενημερωτικό της έντυπο με χρήσιμες πληροφορίες για τους εκθέτες που και φέτος θα δώσουν το δυναμικό τους παρόν, σε μια διοργάνωση, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη απάντηση στις προσπάθειες εξωστρέφειας που απαιτεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Η 6η Sports Show & Fashion θα διοργανωθεί 30 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου 2010 στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο της Αθήνας, με πολλές νέες ιδέες και διαδραστική συμμετοχή των επισκεπτών.
Φέτος η συμμετοχή των εκθετών αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ το αναμενόμενο αριθμό, δεομένου ότι γίνεται κάτι περισσότερο από σαφές, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις των marketers της αγοράς, πως η εκθεσιακή δραστηριότητα αποτελεί το κατεξοχήν αποτελεσματικό μέσο επικοινωνίας με τον τελικό καταναλωτή, στοχευμένα και με κόστος δύσκολα συγκρινόμενο με άλλες προωθητικές πρακτικές.

Η Sports Show & Fashion, συγκεντρώνει κάθε χρόνο από πλευράς επισκεπτών, το πιο δυναμικό target group της αγοράς, τις ηλικίες 18-45, που είναι hard users σε προϊόντα άθλησης, outdoor δραστηριοτήτων, lifestyle και διασκέδασης. Το συγκεκριμένο target group ελκύει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων επιχειρήσεων, λόγω της αγοραστικής δυνατότητας που διαθέτει, αλλά και της ανταπόκρισης που επιδεικνύει στις νέες τάσεις που διαμορφώνονται.

Κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει από αθλητική ένδυση και υπόδηση μέχρι όργανα γυμναστικής, από board και extreme sports, μέχρι εξοπλισμό για γυμναστήρια και αθλητικά κέντρα, από κατασκευές αθλητικών εγκαταστάσεων και αξεσουάρ για τα διάφορα σπορ μέχρι σχολές χορού, από ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και συνδέσμους φιλάθλων ξένων ομάδων, μέχρι αθλητικά κέντρα, συμπληρώματα διατροφής και Κέντρα Φυσιοθεραπείας.

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
10'
11 - 19
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;