Έρχεται το

Η Digiviews σε συνεργασία με την CL Productions παρουσιάζουν την νέα Ελληνική σειρά «The Flatmates» με διανομή αποκλειστικά για digital media και συγκεκριμένα για web και mobile TV. Πρόκειται για μια σειρά που απεικονίζει τη γεμάτη περιπέτειες ζωή τριών φοιτητών από την επαρχία, οι οποίοι έρχονται στην πρωτεύουσα και γνωρίζονται στην προσπάθεια τους να βρουν ένα σπίτι.

Μέσα από τα τετράλεπτα (4’) επεισόδια, ο χρήστης εισχωρεί στην καθημερινότητα των παιδιών και μοιράζεται τις ανησυχίες τους, τις προσωπικές τους σχέσεις και τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη συμβίωσή τους. Η σειρά δίνει πρόσβαση σε αυτό το μικρόκοσμο των εικοσάχρονων που ορίζεται από την ταχύτητα της καθημερινότητας και την παρουσία των νέων εφαρμογών της τεχνολογίας, καθώς ο χρήστης συμμετέχει σε διαγωνισμούς, social networks, μηνιαία parties και events.

Η σειρά ‘The Flatmates’ βασίζεται στο επιτυχημένο πορτογαλικό μοντέλο ‘T2Para3’. που σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Portugal telecom τα 130 επεισόδια του πρώτου χρόνου (2008 ‐9 ) παρακολούθησαν περισσότερα από 5 εκατομμύρια άτομα σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες.

Ο πρώτος κύκλος στην Ελλάδα, περιλαμβάνει 43 επεισόδια, και πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο online δωρεάν στις 17 Φεβρουαρίου 2010, από την επίσημη ιστοσελίδα www.theflatmates.gr και από τα media & distribution partner sites.

Κάθε βδομάδα θα βγαίνουν Online 2 με 3 νέα επεισόδια και ένα περιληπτικό επεισόδιο διάρκειας 10 λεπτών το Σαββατοκύριακο.

Όλα τα προηγούμενα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στον χρήστη ‘on demand’

Περίληψη

Η σειρά Flatmates παρακολουθεί τη ζωή και την πραγματικότητα μιας παρέας τριών φοιτητών που συγκατοικούν στην Αθήνα. Μέσα από τετράλεπτα επεισόδια βλέπουμε σε γρήγορους ρυθμούς, στιγμιότυπα από τις ανησυχίες,
τους έρωτες, τις σχέσεις και το life style των ηρώων. Η δυναμική Έλενα από τις Σέρρες, ο cool Αλέξανδρος από την Θεσσαλονίκη κι η καταπιεσμένη από τους γονείς της Αθηνά από την Κρήτη, παρά τις φαινομενικές διαφορές τους, θα έρθουν κοντά καθώς θα δοκιμαστούν σε μια καθημερινότητα με γρήγορους ρυθμούς που τα έχει όλα: πάρτι, ξενύχτια, αποτυχημένος έρωτες, επιτυχίες, αγωνίες για τη σχολή, παρεξηγήσεις, τσακωμούς κι απογοητεύσεις.

Ακροβατώντας ανάμεσα στην χαλαρότητα της φοιτητικής ζωής , την ανάγκη για ενηλικίωση και τις ευθύνες που προϋποθέτει η ανεξαρτησία, οι πρωταγωνιστές συχνά θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει» τους. Πάνω από όλα όμως θα ζήσουν εμπειρίες που θα τους κάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται, και πολλές φορές θα κληθούν να κάνουν τις επιλογές τους και να βάλουν τα όριά τους.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Άκης Πολύζος
Σενάριο: Nuno Bernado/Διασκευή σεναρίου: Σοφία Μαρία Ζαχάρη
Επιμέλεια κειμένων: Κατερίνα Μπέη
Casting: Κωνσταντίνος Θάνος
Δ/νση φωτογραφίας: Νίκος Νικολόπουλος
Ενδυματολόγος: Μαρία Καραπούλιου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ναυσικά Ταραζή
Βοηθός Ενδυματολόγου: Σοφία Αργυροπούλου
Σκηνογράφος: Βάσια Βαπορίδου
Ηχολήπτης Πάνος: Παπαδημητρίου
Booman: Γιάννης Καρίγιαννης
Μακιγιαζ: Σωτηρία Μαλατέστα
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Οργάνωση παραγωγής : Γιώργος Παπαδάτος
Βοηθός οργάνωσης παραγωγής: Αργυρώ Δεληζώνα
Δνση Παραγωγής: Αλέξανδρος Σταυρόπουλος

Ηθοποιοί:

(Έλενα) Ιωάννα Ντάλιου,
(Αλέξανδρος) Παναγιώτης Βασιλόπουλος,
(Αθηνά) Έφη Κόντα,
(Πάνος) Γιώργος Αναγιωτός,
(Νίκος) Ηρακλής Κωστάκης,
(Κώστας) Μαρίνος Παναγιωτάκης,
(Μάνος) Σωτήρης Δούβρης,
(Νάνσυ) Ρία Τζίμα
(Γιώργος) Στέφανος Μάρκου

Χαρακτήρες

ΑΘΗΝΑ
Η ΑΘΗΝΑ κατάγεται από τη Κρήτη και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Έχει μεγαλώσει συντηρητικά . Αν και έχει προσωπικότητα, δε μπορεί να βάλει όρια στην σχέση με την μητέρα της η οποία εξακολουθεί να την καταπιέζει με δεκάδες τηλέφωνα κι υποδείξεις . Είναι αποφασιστική, αποτελεσματική, ισχυρογνώμον έξυπνη και δημιουργική. Τρελαίνεται για θέατρο και σινεμά. Διαβάζει πολύ και την ενδιαφέρει να είναι άριστη φοιτήτρια. Πάντοτε συμβουλεύει τους άλλους με γνώμονα το πρέπον. Έχει κόλλημα με την υγιεινή διατροφή και την καθαριότητα. Συχνά κάθεται σπίτι και μιλάει με το αγόρι της από τα Χανιά, online ή στο τηλέφωνο

ΕΛΕΝΑ
Η Έλενα είναι Σερρέα, είκοσι δύο ετών και σπουδάζει στα Μ.Μ.Ε. Έχει έντονη προσωπικότητα και διαμορφωμένη αντίληψη για το πως θέλει να ζήσει. Της αρέσει η δόξα και το χρήμα. Δεν έχει ταμπού είναι γυναίκα κυνηγός, απρόβλεπτη και ανεξάρτητη. Με τους άντρες είναι καπάτσα, τους τρέχει συνεχώς. Της αρέσει η δημοσιογραφία και θέλει να ανέβει ψηλά. Δεν συμβιβάζεται, έχει αντίλογο και έχει διαμορφώσει μια προσωπική άποψη για την κοινωνία. Δεν κάνει εύκολα πίσω στα θέλω της που την κινητοποιούν. Δουλεύει και ταυτόχρονα σπουδάζει μια που τα οικονομία της οικογένειας της είναι περιορισμένα. Ο τσαμπουκάς της κρύβει μια ευαίσθητη ψυχή. Δεν δένεται πολύ με τους ανθρώπους και της αρέσει να έχει πολλούς γνωστούς και όχι φίλους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
O Αλέξανδρος είναι είκοσι τριών ετών απ’ τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αγαπάει τα σπορ και λατρεύει την μουσική. Του αρέσει να ζει έντονα την κάθε μέρα. Έχει χιούμορ και προσέχει την εμφάνιση του χωρίς να κάνει κάτι το εξεζητημένο. Έχει τον τρόπο του να «ξεκλειδώνει» τους ανθρώπους και γρήγορα να τον εμπιστεύονται. Έχει κόλλημα με το internet και του αρέσουν επιστημονικά άρθρα σε σχέση με την ψυχολογία και την τεχνολογία. Οι γυναίκες που είναι στο κρεβάτι παιχνιδιάρες και με πρωτοβουλία είναι το ιδανικό του. Έχει φίλους αδελφικούς απ’ την παιδική του ηλικία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ανοικτός και σε νέες γνωριμίες. Δεν αφήνει να παρεμβαίνει η οικογένειά του στην ζωή του. Δεν τον ενδιαφέρει να τελειώσει πολύ γρήγορα την σχολή του όσο το να αποκτήσει όσο μπορεί περισσότερες γνώσεις για την επιστήμη του. Είναι έξυπνος και παίρνει καλούς βαθμούς χωρίς να διαβάζει υπερβολικά. Προσαρμόζεται γρήγορα με τις καταστάσεις και με μαεστρία μπορεί να τις χειριστεί.

ΠΑΝΟΣ
Ο Πάνος είναι είκοσι τριών ετών απ’ τη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει Μηχανολόγος και είναι παιδικός φίλος του Αλέξανδρου. Δεν έχει κάνει πολλές σχέσεις στην ζωή του αλλά ξέρει να συμπεριφέρεται έξυπνα στις γυναίκες. Του αρέσει να φλερτάρει και να λέει έξυπνες ατάκες. Οι χυλόπιτες για αυτόν είναι απλώς ένα ακόμα μάθημα. Προσπαθεί πάντα να ρίξει την τέλεια γκόμενα. Του αρέσουν τα σπορ και τα παιχνίδια στον υπολογιστή. Τρελαίνεται για την μουσική και το ποδόσφαιρο. Δεν του αρέσει η μιζέρια και η γκρίνια τρελαίνεται για βόλτες και μπαράκια. Κάθε βδομάδα σκαλώνει με κάτι και την άλλη βδομάδα το έχει ξεχάσει περνώντας δυναμικά σε νέο κόλλημα.

ΝΙΚΟΣ
Ο Νίκος είναι είκοσι τριών ετών από την Αθήνα και σπουδάζει Φυσικός. Έχει εξοχικό στην Χαλκιδική και ξέρει από παιδί τον Αλέξανδρο και τον Πάνο. Είναι αδέξιος, γκαφατζής και γκαντέμης. Το χιούμορ του η καλοσύνη του και η ευγένεια είναι τα ατού του στις γυναίκες. Είναι πιστός φίλος αλλά λίγο στην κοσμάρα του. Το ποδόσφαιρο και τα σπόρ, είναι η εκτόνωσή του. Αγαπάει την μουσική και τον μοντελισμό συγκεκριμένα τα αεροπλάνα. Χόμπι του η συλλογή πορνό με έφεση στα hardcore.

ΚΩΣΤΑΣ
Ο Κώστας σπουδάζει Μ.Μ.Ε και ζει στο Ψυχικό. Είναι είκοσι τεσσάρων ετών. Έξυπνος και δυναμικός. Του αρέσουν οι όμορφες γυναίκες και δεν δέχεται εύκολα την απόρριψη. Είναι δυσπρόσιτος άνθρωπος και διπλωμάτης. Με κάθε μέσο θέλει να γίνεται το δικό του και δεν διστάζει να ξεπεράσει τα όρια. Οι γονείς του είναι ευκατάστατοι και χωρισμένοι. Πότε δεν καταλαβαίνεις τί έχει ακριβώς στο μυαλό του. Έχει υπομονή και δεν του αρέσει να χάνει. Δεν θα ήθελες να τον έχεις αντίπαλο. Έχει μεγάλο κόλλημα με την Έλενα και προσπαθεί να την κερδίσει με κάθε μέσο. Είναι ζηλιάρης και απαιτητικός.

ΝΑΝΣΗ
Η Νάνση είναι απ’ την Πάτρα. Είναι σκερτσόζα, ναζιάρα και παιχνιδιάρα. Πονηρή που το παίζει γλυκιά και καλή. Το χαρακτηριστικό της είναι το χαμηλό προφίλ που κρύβει εκπλήξεις. Σπουδάζει νοσηλευτική και μένει με την αδελφή της. Όταν δεν τις κάνουν τα χατίρια εκδικείται. Έχει καλά κρυμμένους κομπλεξισμούς που τους βγάζει με ύπουλο τρόπο. Είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο και τον θέλει αποκλειστικά. Είναι κλεπτομανής και ευέξαπτη. Εκδικητική με αγγελικό προσωπείο.

ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο Γιώργος είναι απ’ τις Σέρρες και ξέρει την Έλενα απ’ το σχολείο. Με την Έλενα έχουν χημεία χωρίς ποτέ να έχουν δεσμό. Σπουδάζει παιδαγωγικά και την ζωή! Εργάζεται, σπουδάζει και φροντίζει πάντα να περιτριγυρίζεται από ωραίες παρουσίες. Δεν του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις και το μότο του είναι «και ό,τι προκύψει». Όταν έχει ελεύθερο χρόνο διαβάζει κόμικς που τα κάνει συλλογή.

ΜΑΝΟΣ
Ο Μάνος είναι είκοσι τεσσάρων ετών από τα Χανιά και δουλεύει στο ξενοδοχείο του πατέρα του. Τα έχει με την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι απότομος και μάγκας. Χρησιμοποιεί την καταγωγή του για
εφέ σε γκόμενες. Είναι άπιστος και λέρα. Αγαπά την Αθηνά αλλά μόνο όταν την ελέγχει απόλυτα. Την θέλει στο σπίτι για νοικοκυρά και αυτός να κάνει την ζωή του όπως θέλει. Η καλύτερη του σύμμαχος σε αυτό είναι η μαμά της Αθηνάς. Οι φίλοι της Αθηνάς δεν τον χωνεύουν γιατί έχουν καταλάβει το τι ακριβώς είναι και θέλει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;