Νέα καρτοκινητή Wind

Από neolaia.gr Team 14 Φεβρουαρίου 2010

Τώρα η Καρτοκινητή WIND προσφέρει δωρεάν και απεριόριστη επικοινωνία στους συνδρομητές της με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από €10 και άνω, αυτόματα χωρίς να κάνουν τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές της Καρτοκινητής WIND κερδίζουν αυτόματα και εντελώς δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς όλους τους αριθμούς WIND και Q με κάθε ανανέωση αξίας μεγαλύτερης ή ίσης των €10.

Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS μπορούν να καταναλωθούν προς όλους τους αριθμούς συμβολαίου και καρτοκινητής WIND και Q ενώ ισχύουν για 30 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης.

Και επιπλέον Δωρεάν Διπλάσιος Χρόνος Ομιλίας προς όλους με κάθε ανανέωση

Επίσης, όλοι οι συνδρομητές Καρτοκινητής WIND κερδίζουν αυτόματα και διπλάσιο χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση από €10 και άνω για να μιλούν με όλους ανεξαρτήτως δικτύου*.

Συγκεκριμένα, με κάθε ανανέωση από €10 και άνω, οι συνδρομητές Καρτοκινητής WIND κερδίζουν διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ο οποίος ισχύει για 15 ημέρες από την ημερομηνία ανανέωσης αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €10.

Οι συνδρομητές μπορούν να ακούσουν το υπόλοιπο και τη διάρκεια ισχύος των δωρεάν λεπτών ομιλίας και SMS καθώς επίσης και του δωρεάν διπλάσιου χρόνου ομιλίας καλώντας δωρεάν το 1268.

* Ο μέγιστος αριθμός απόδοσεων του Δωρεάν Διπλάσιου Χρόνου Ομιλίας προς όλους είναι 2 φορές ανά ημερολογιακό μήνα και το συνολικά αποδιδόμενο ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει τα €50 ανά ημερολογιακό μήνα.

[Δελτίο Τύπου]