Όταν πρωτοδιάβασα την ιστορία της 15χρονης Louisa Ball δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι έκανα κάποια ανόητα αστεία ή δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Ωστόσο όλη την ημέρα το σκεφτόμουνα και συνειδητοποίησα πόσο αχάριστοι είμαστε ορισμένες φορές, όταν δεν είμαστε ικανοποιημένοι, με την ιδέα του ότι είμαστε υγιείς και αυτό μας αρκεί.

Αρκετά με τα κηρύγματα όμως, θα σας εξηγήσω τι ακριβώς έχει το κορίτσι. Πάσχει από μία πολύ σπάνια ασθένεια, με την ονομασία “Η ασθένεια της ωραίας κοιμωμένης”. Ποιο είναι το σύμπτωμά της; Ότι η μικρή Louisa κάθε φορά που πέφτει να κοιμηθεί, ξυπνάει μετά από πολλές μέρες. Και δεν εννοούμε δύο και τρεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το περιστατικό που εξελίχθει, όταν το περασμένο καλοκαίρι η οικογένεια πήγε διακοπές στη Μάλαγα στην Ισπανία. Το κορίτσι κοιμήθηκε στο δρόμο προς το αεροδρόμιο και ξύπνησε όταν οι διακοπές είχαν τελειώσει.

Ο μεγαλύτερος “ύπνος” της είχε διαρκέσει 13 ολόκληρες ημέρες, στη διάρκεια των οποίων, παρά τις προσπάθειες των γονιών της δεν ξύπνησε. Οι γονείς της, έχουν αναλάβει να την ταίζουν και να της δίνουν νερό, ενώ εκείνη παραμένει σε κατάσταση ύπνωσης.

Η ασθένεια, της οποίας η επίσημη ονομασία είναι ” σύνδρομο “Kleine-Levin”, περνάει από μόνη της μετά από 8 με 12 χρόνια, και δεν υπάρχει καμία απολύτως θεραπεία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
91 - 95
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
2'
34 - 39
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;