Facebook Automation Block...

Τελευταίες (αρκετές) μέρες, κυκλοφορεί από status σε status στο Facebook, ένα κειμενάκι, που λίγο πολύ είναι ίδιο με το ακόλουθο:

Tο FaceBook δέχθηκε επίθεση πειρατείας!!!!. Πηγαίνετε στο ρυθμισεις απορρητου & μετά λιστα αποκλεισμου,μετα εκει που λέει ατομο γράψτε “automotion block” (μαζί με τα εισαγωγικά).Θα σας βγάλει τη λίστα των ατόμων που μπορούν να δουν το προφίλ σας και που δεν είναι φίλοι σας.Μπλοκαρετέ τους!!!!!! Επικολλήστε τις παραπάνω…… οδηγίες στο status σας, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!!

Όταν βλέπω τέτοια πράγματα, συνήθως δεν ασχολούμαι, γιατί φωνάζει hoax από μακρυά, όμως είπα να κάνω λίγο googling να δω που θα με βγάλει. Καταρχήν, πρώτο αποτέλεσμα στον όρο “facebook automation labs”, προκύπτει το site της automation labs, αλλά θα δείξω καλή πρόθεση και θα πω πως δεν πρόκειται για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ viral της εταιρίας.

Εξετάζοντας λοιπόν τα αποτελέσματα που προκύπτουν, βρήκα το εξής:

Ο χώρος που ζητάει το κειμενάκι να γράψεις τη φράση “automation block” λειτουργεί όπως το searchbox του facebook και βγάζει ως αποτελέσματα όλα τα προφίλ που μπορεί να έχουν αυτή τη φράση στην προσωπική τους σελίδα. Οπότε, μη μπαίνετε στον κόπο, να κάνετε όλη αυτή τη διαδικασία, είναι τσάμπα κόπος!

Ήλπιζα πως δε θα ασχοληθώ ποτέ με hoaxes, όμως με το συγκεκριμένο έχει παραγίνει! Καλή facebook ζωή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;