Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Χαλάζι αυτή τη στιγμή στο Μαρούσι!

Από Γιώργος Γκριτζάλας 10 Φεβρουαρίου 2010

Αυτή τη στιγμή στο Μαρούσι ρίχνει χαλάζι και μόλις μάθαμε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα για όλη τη διάρκεια της νύχτας απόψε Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010. Προσοχή στους δρόμους, όσοι κυκλοφορείτε απόψε!

Το neolaia.gr σε συνεργασία με το weatheronline.gr, σας ενημερώνει 24 ώρες το 24ωρο για όλα τα τελευταία νέα για τον καιρό, για όλη την επικράτεια, στη σελίδα Neolaia Καιρός, την οποία μπορείτε να βρείτε μέσα στη σελίδα Neolaia Travel.

Αντιγράφουμε από το Neolaia Καιρός:

Για σημέρα Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες πρώτα στα Δυτικά και γρήγορα και στα υπόλοιπα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας αλλά και σε περιοχές της Βόρειας χώρας με υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα κατά μέσο όρο. Οι άνεμοι γενικά από νότιες διευθύνσεις πολύ ισχυοί μέχρι θευλλώδεις στο Ιόνιο με εξασθένηση και στροφή σε νότιοδυτικούς, θυελλώδεις στο Αιγαίο με εξασθένηση από αργά το απόγευμα και στροφή και εδώ σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 στα Βόρεια, τους 12 στα Κεντρικά, τους 15 στα υπόλοιπα. Στη Κρήτη η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά και τους 19 βαθμούς λόγω των νοτιάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ