Εστιατόριο ενθαρρύνει το σεξ στις τουαλέτες του!

Είσαι καταστηματάρχης και ψάχνεις πρωτότυπες ιδέες για του Αγίου Βαλεντίνου; Τότε δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από το εστιατόριο που λειτουργεί στο Τορόντο του Καναδά με την επωνυμία Mildred.

Η πάνσοφη και καινοτόμα ιδιοκτήτριά του (φωτό), διαφημίζει το μαγαζί της, ως το απόλυτο μέρος να περάσει ένα (και γιατί όχι) ρομαντικό ζευγάρι. Ο λόγος; Παροτρύνει τους πελάτες της, να ερωτοτροπήσουν στους καναπέδες που βρίσκονται στις τουαλέτες του καταστήματος.

Όταν λέμε ότι τους παροτρύνει, μην φανταστείτε, ότι μένει απλά σε ανούσιες δηλώσεις με υπονοούμενα. Η ίδια η ιδιοκτήτρια, δηλώνει πως ο χώρος απολυμαίνεται τακτικώς, ότι οι πελάτες δεν έχουν να φοβούνται τίποτα από άποψη μικροβίων, αλλά, όλα και όλα, οι πελάτες θα πρέπει να μεριμνούν μόνοι τους, για την απόκτηση της μεθόδου αντισύλληψης (πιο κόσμιος δεν γίνεται).

Είναι λίγο υπερβολικό, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα έχει απήχηση στο νεανικό κοινό, και ειδικά σε εκείνα τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να βρουν ένα μέρος να στεγάσουν τον έρωτά τους, τούτες τις γιορτινές (για τα καταστήματα) μέρες. Ψέμματα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;