Εστιατόριο ενθαρρύνει το σεξ στις τουαλέτες του!

Από Γ. Τσαλίκης 8 Φεβρουαρίου 2010

Είσαι καταστηματάρχης και ψάχνεις πρωτότυπες ιδέες για του Αγίου Βαλεντίνου; Τότε δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από το εστιατόριο που λειτουργεί στο Τορόντο του Καναδά με την επωνυμία Mildred.

Η πάνσοφη και καινοτόμα ιδιοκτήτριά του (φωτό), διαφημίζει το μαγαζί της, ως το απόλυτο μέρος να περάσει ένα (και γιατί όχι) ρομαντικό ζευγάρι. Ο λόγος; Παροτρύνει τους πελάτες της, να ερωτοτροπήσουν στους καναπέδες που βρίσκονται στις τουαλέτες του καταστήματος.

Όταν λέμε ότι τους παροτρύνει, μην φανταστείτε, ότι μένει απλά σε ανούσιες δηλώσεις με υπονοούμενα. Η ίδια η ιδιοκτήτρια, δηλώνει πως ο χώρος απολυμαίνεται τακτικώς, ότι οι πελάτες δεν έχουν να φοβούνται τίποτα από άποψη μικροβίων, αλλά, όλα και όλα, οι πελάτες θα πρέπει να μεριμνούν μόνοι τους, για την απόκτηση της μεθόδου αντισύλληψης (πιο κόσμιος δεν γίνεται).

Είναι λίγο υπερβολικό, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα έχει απήχηση στο νεανικό κοινό, και ειδικά σε εκείνα τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να βρουν ένα μέρος να στεγάσουν τον έρωτά τους, τούτες τις γιορτινές (για τα καταστήματα) μέρες. Ψέμματα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ