Ελληνικό Apple e-store από την iSquare!

Η iSquare – επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο – σας ενημερώνει ότι το ηλεκτρονικό της κατάστημα ξεκίνησε την λειτουργία του στο isquare.gr/store. Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα προϊόντα της Apple που διατίθενται από την iSquare καθώς και πλήθος περιφερειακών και αξεσουάρ για τα προϊόντα αυτά. Ακόμα, μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα άλλων εταιριών οπως FileMaker, Quark, Vectorworks κ.α.

Παράλληλα, λειτουργεί ειδικό τμήμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, που απευθύνεται σε σπουδαστές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, δημόσιων και ιδιωτικών σχολών, στη διεύθυνση isquare.gr/store/education. Οι δικαιούχοι έχουν την ευκαρία να αποκτήσουν σε ειδικές τιμές τα προϊόντα της Apple και να επωφεληθούν από τις λύσεις που αυτά προσφέρουν.

Η διαδικασία αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απλή και ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα. Παρέχεται ακόμα η δυνατότητα πληρωμής είτε με αντικαταβολή είτε και με πιστωτική κάρτα, ενώ για αποστολές πάνω από 500€ δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών.

Μπείτε τώρα και “σερφάρετε” στον μαγικό κόσμο της Apple και όχι μόνο!

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;