10 Χρόνια CinemaNews.gr – Οι 100 Ταινίες της Δεκαετίας

Από neolaia.gr Team 4 Φεβρουαρίου 2010

Το CinemaNews.gr γιορτάζει τη συμπλήρωση δέκα χρόνων παρουσίας του στο Internet, με ένα μεγάλο αφιέρωμα στις 100 αγαπημένες ταινίες των δέκα πρώτων του χρόνων, τις ταινίες από τη δεκαετία 2000-2009 που αξίζει να πάρουμε μαζί μας στην επόμενη.

Η επιλογή των «100 Ταινιών της Δεκαετίας» είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που κράτησε 5 μήνες και στην οποία συνεισέφεραν 18 από τους συνεργάτες του CinemaNews.gr. Η τελική επιλογή αποτυπώνεται μέσα στις σελίδες ενός πλήρους αφιερώματος με ειδικές παρουσιάσεις για καθεμία από τις 100 ταινίες που επιλέχθηκαν έχοντας αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους.

Το αφιέρωμα βρίσκεται στη σελίδα http://www.cinemanews.gr/top100/ και σας προ(σ)καλούμε να ανακαλύψετε από την αρχή τις ταινίες που σημάδεψαν τόσο την περασμένη δεκαετία όσο και τους συντάκτες του CinemaNews.gr.

Την επιλογή για τις «100 Ταινίες της Δεκαετίας» υπογράφουν οι: Γιάννης Βασιλείου, Φαίδρα Βόκαλη, Θανάσης Γεντίμης, Ντίνος Γραμματικός, Μανώλης Δούνιας, Μάρα Θεοδωροπούλου, Σπύρος Θωμόπουλος, Πέτρος Καλογεράς, Μαρία Κατσικερού, Λουκιανός Κοροβέσης, Χάρης Παπαπαναγιώτου, Εύα Παραδείση, Χριστόδουλος Πριμηκύρης, Μαριάννα Ράντου, Νεκτάριος Σάκκας, Μαρίνα Σταμάτη, Ελευθερία Φίλη και Άλκηστις Χαρσούλη.

Το CinemaNews.gr είναι ο πιο ενημερωμένος online κινηματογραφικός οδηγός και απαραίτητη πηγή πληροφόρησης κάθε σινεφίλ. Με αφετηρία το Ιανουάριο του 2000, το μυστικό της επιτυχίας του CinemaNews.gr βρίσκεται στην ομάδα των επιλεγμένων συντακτών του, που αφουγκράζεται τον παλμό της επικαιρότητας και τον αποτυπώνει στις σελίδες του. Στο CinemaNews.gr το μότο μας είναι “All About Movies” και πιστεύουμε ότι κάθε ταινία είναι ένα μαγικό ταξίδι μεγάλου μήκους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CinemaNews.gr και τις «100 Ταινίες της Δεκαετίας» μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο info[at]cinemanews.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ