Τα καλύτερα κουλτουριάρικα Apps για το αγαπημένο iPhone

Λοιπόν, όσοι το κράζουν, ας δουν και ας δοκιμάσουν τις απεριόριστες δυνατότητές του. Πέρα από τα παιχνίδια, τα εργαλεία, ημερολόγια, και την επεξεργασία φωτογραφιών, ήρθε η ώρα για μία ξενάγηση στο.. Βρετανικό Μουσείο ή σε κάποια Πινακοθήκη, αλλά και να διαβάσουμε και λίγο Shakespeare, έτσι για να γίνουμε και λίγο πιο ρομαντικοί.

Ακολουθούν οι top εφαρμογές που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα iPhone, αν βέβαια αγαπάτε τις τέχνες και τα βιβλία.

1. Love Art: National Gallery : Δείτε γρήγορα και απλά όλα τα μοναδικά έργα από τους Da Vinci, Renoir και Rembrandt με αυτή την εφαρμογή που προσφέρει με τέλεια ανάλυση περισσότερα από 250 αριστουργήματα από την Εθνική Πινακοθήκη, όπως ακόμα και κάποια βιντεάκια και σχολιασμούς.

2. Yours Vincent: The Letters of Van Gogh : Είναι και δωρεάν είναι και υπέροχο. Με αέρα από το Amsterdam και το μουσείο του Van Gogh, αυτή η εφαρμογή δίνει ζωή στον καλλιτέχνη με τη δραματοποίηση χειρόγραφων γραμμάτων του. Ακούστε αναγνώσεις και δείτε πολλά βίντεος αλλά φυσικά και πολλές εικόνες και ανακαλύψτε το μεγάλο αυτό καλλιτέχνη.

3. London: British Museum Guide & Audio : Εκτός από πληροφορίες για τον επισκέπτη του μουσείου, η εφαρμογή περιέχει 60 λεπτά ηχητικών σχολίων για πολλά μοναδικά εκθέματα του μουσείου.

4. Stanza : Στην κατηγορία των e-books, αυτή η εφαρμογή είναι από τις καλύτερες. Προσφέρει είσοδο για πάνω από 50.000 δωρεάν βιβλία (από Arthur Conan Doyle μέχρι και Paolo Coelho), με τη δυνατότητα να κατεβάσετε και κάποιους από τους πιο δυνατούς τίτλους βιβλίων (βλ. The Lost Symbol)

5. The Red Apple : Και κάτι για τους μικρούς μας φίλους.. Από τον δημιουργό του The Surprise , Winged Chariot, άλλη μία εφαρμογή με πολύ όμορφα εικονογραφημένα παραμύθια.

6. William Shakespeare Collection : 40 έργα του μεγάλου δημιουργού, 154 sonnets και 6 ποιήματα στη… φαρέτρα σας.

7. Johnny Cash: I See a Darkness (Soundtrack Edition) : Η βιογραφία του Cash, συμπεριλαμβάνει στιγμές του το 1956 με τον Presley, το 1968 συναυλίες στο Folsom Prison και την επιστροφή στα 90s, με δυνατότητα συγχρονισμού με το iTunes για μουσική.

8. Comics (free) : Μαζί με το iVerse και τα Dark Horse Comics, αυτή είναι μία εφαρμογή για τους φανς των κόμικς με πρόσβαση σε πάνω από 70 δωρεάν τίτλους.

Συντάκτρια: Φανή Βαφειάδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;