Λάθη σε ταινίες!

Πόσες φορές δεν έχετε παρακολουθήσει ταινία και έχετε παρατηρήσει σε αυτή λάθη; Οι κάμερες διακρίνονται μέσα από τους καθρέφτες, ο καιρός από συννεφιασμένος γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου καλοκαιρινός, οι ηθοποιοί φορούν διαφορετικά ρούχα στην ίδια σκηνή ή ενώ δειπνούν σε κάποιο εστιατόριο το φαγητό τους αντί να μειώνεται, αυξάνεται Οι σινεφίλ ή οι παρατηρητικοί σίγουρα θα έχουν πέσει πάνω σε διάφορα τέτοια… Φαίνεται πως οι αγαπημένοι μας σκηνοθέτες καμιά φορά ξεχνούν.

Λάθη έχουν παρατηρηθεί ακόμα και στις ακριβότερες παραγωγές όπως στον Τιτανικό, Avatar και Star Wars. Οι ταινίες που εμφανίζουν τα περισσότερα λάθη είναι: ‘’O Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά’’ με 289 λάθη, ‘’Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν’’ με 296 λάθη ενώ στην κορυφή βρίσκεται η ταινία ‘’Αποκάλυψη τώρα’’ του Ιταλού σκηνοθέτη Francis Ford Copola με περισσότερα από 350 λάθη.

Δεν θα αναφερθώ, δε, σε λάθη που παρατηρούνται στις αγαπημένες μας σειρές. Για παράδειγμα, στα Φιλαράκια οι πρωταγωνιστές ξεχνάνε να μεγαλώσουν ηλικιακά, στο Lost οι χαρακτήρες κατορθώνουν να επιβιώσουν και να βρουν ότι μπορεί να χρειαστούν για να οργανώσουν μία μικρή κοινωνία στα συντρίμμια του αεροπλάνου τους, στο CSI, πτώματα ημερών εμφανίζονται ροδαλά σαν να έχουν μόλις πεθάνει και στις Νοικοκυρές σε απόγνωση, η αφηγήτρια Mary Alice πεθαίνει Κυριακή και ο τάφος της αναγράφει Τρίτη…

Αν είστε από τους ανθρώπους που βρίσκουν ανιαρό να παρακολουθήσουν μία ταινία ψάχνοντας για λάθη (εγώ το κάνω!), μπορείτε να αναζητήσετε στο site www.moviemistakes.com, τα λάθη της αγαπημένης σας ταινίας ή σειράς. Τελικά ισχύει το ρητό «Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε!»

Συντάκτρια: FotiniZer

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;