Επώνυμες κυρίες με επώνυμα αξεσουάρ

Γυναίκες που μας προκαλούν θαυμασμό όχι μόνο για την λαμπερή δημόσια ζωή τους αλλά και για την λαμπερή παρουσία τους. Μια παρουσία που είναι σχολαστικά επιμελημένη είτε από τις ίδιες είτε από ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτές. Κάθε τους δημόσια εμφάνιση συνοδεύεται από εντυπωσιακά κοσμήματα, ιδιαίτερες τσάντες και μοναδικά παπούτσια. Φυσικά για να αποκτήσουν τα κομμάτια αυτά στις ντουλάπες τους οι επώνυμες κυρίες, χρειάστηκε να βάλουν βαθιά το χέρι τους στην τσέπη. Έχουν καταφέρει όμως να συγκεντρώσουν βλέμματα θαυμασμού και πολλές φορές να δημιουργήσουν μόδα με μία και μόνο τους εμφάνιση.

Χαρακτηριστική φυσιογνωμία των βραδινών δελτίων ειδήσεων είναι η πάντα κομψή Όλγα Τρέμη η οποία κατάφερε να καθιερώσει στις εμφανίσεις την πολυτέλεια με έναν διακριτικό τρόπο. Ιδιαίτερη αδυναμία δείχνει σε κοσμήματα του οίκου Channel, στις μακριές πέρλες αλλά και σε ιδιαίτερους σταυρούς Van Cleef and Arpels. Ένα και μόνο κολιέ του συγκεκριμένου οίκου, που φορούσε παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο στο Mega, κόστιζε 8.500 ευρώ. Επίσης, η κυρία Τρέμη κατάφερε να δημιουργήσει και να παρασύρει τις κυρίες της κοσμικής ζωής της πόλης να φορούν μοχέρ και πτι καρό σακάκια που και η ίδια προτιμά.

Η Δέσποινα Βανδή συνηθίζει σε κάθε της εμφάνιση να κλέβει την παράσταση, όχι μόνο στην πίστα αλλά και στην καθημερινή της ζωή. Αγαπάει τις Ugg boots τις οποίες φοράει σε καθημερινή βάση και φροντίζει να έχει για τα παιδιά της καθώς οι τιμές τους είναι προσιτέ με το ακριβότερο ζευγάρι να φτάνει τα 360 ευρώ. Ενώ έχει επίσης μεγάλη συλλογή από τσάντες των οίκων Channel, Hermes και Marc Jacobs. Εντυπωσιακά ήταν και οι ενδυματολογικές επιλογές στην πρεμιέρα της στο Politia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίστηκε με πολύ μίνι φορέματα με παγιέτες και στρας, δημιουργίες του Βρετού Βρετάκου. Τα παπούτσια της ήταν Christian Louboutin, Balmain και Charlotte Olympia.

Η εκκεντρική Μαριλένα Παναγιωτοπούλου παρόλο που παντρεύτηκε, νοικοκυρεύτηκε κα σταμάτησε τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις φροντίζει πάντα το στυλ της. Η ντουλάπα της περιλαμβάνει κομμάτια από πολλούς γνωστούς οικούς του εξωτερικού καθώς πολύ συχνά επαγγελματικοί λόγοι την οδηγούσαν σε ταξίδια τα οποία τα συνδύαζε με ψώνια. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση στην βάφτιση του γιού της είχε την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου στο φόρεμα. Τα παπούτσια της ήταν του οίκου Dior και επέλεξε και μοναδικά σκουλαρίκια Harry Winston. Ο σύντροφος της Κωνσταντίνος Κοροξενίδης φορούσε κοστούμι και παπούτσια Dolce & Gabbana.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη λατρεύει να φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια. Πολλές από τα ζευγάρια της συλλογής της αποτελούν δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών στους οποίους δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση καθώς στην πλειοψηφία τους είναι φίλοι της. Σαν μια γνήσια σταρ όμως επενδύει και σε οίκους του εξωτερικού με εμφανή προτίμηση στον οίκο Christian Louboutin για τα παπούτσια της ενώ στις τσάντες τον οίκο Channel. Στις καθημερινές της εμφανίσεις προτιμά πιο casual ρούχα πάντα όμως επώνυμων εταιρειών που συνήθως δεν έχουν καταστήματα στην Ελλάδα, όπως μια λευκή άσπρη φόρμα Juicy.

Η sexy Χριστίνα Κωλέτσα αν και δεν έχει κάνει ακόμα μεγάλα βήματα στην καριέρα της στο τραγούδι, φροντίζει να τα κάνει με τα σωστά παπούτσια καθώς επιλέγει γόβες και μπότες Christian Louboutin αλλά και τα κλασικά κόκκινα peep-toe μποτάκια του Jimmy Choo που ύστερα από έρευνα αγοράς ανακαλύψαμε ότι η τιμή τους αγγίζει τα 700 ευρώ. Στην γκαρνταρόμπα της έχει και πανάκριβες τσάντες των οίκων Louis Vuitton και Balenciaga. Η αγαπημένη της δε είναι μία κόκκινη δερμάτινη Balenciaga που το κόστος της κυμαίνεται στα 1000 ευρώ.

Η σιδηρά κυρία Έλλη Στάη έχει συνδέσει τις τηλεοπτικές τις εμφανίσεις με ξεχωριστές και πρωτότυπες καρφίτσες κυρίως από τον οίκο Van Cleef. Συνώνυμο της κομψότητας και του καλού γούστου όχι μόνο στα δελτία ειδήσεων αλλά και στις κοσμικέ της εμφανίσεις. Πιστός της συνοδός στις εμφανίσεις αυτές οι τσάντες Hermes και Louis Vuitton, πολλά μοντέλα των οποίων ήταν η πρώτη που έχει κρατήσει στην Ελλάδα. Οι τσάντες αυτές κοστίζουν από 500 μέχρι και το ποσό των 5.000 ευρώ ενώ πολλές φορές για την απόκτηση τους μπαίνεις και σε λίστα αναμονής.

Η Δούκισσα Νομικού, κόρη του τραγουδιστή Βασίλη Νομικού, έχει την φυσική ομορφιά για να κερδίσει τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις της. Δεν μένει όμως μόνο εκεί και φροντίζει να αγοράζει για τον εαυτό της πολύτιμα δώρα από γνωστούς οίκους. Χαρακτηριστική ταξιδιωτική αμφίεση για την Δούκισσα, τσάντα Louis Vuitton συνδυασμένη με ένα κλασικό κομμάτι Burberry κι από πάνω παλτό του ίδιου οίκου.

Η συλλογή της Τάμτα από παπούτσια φτάνει τα 60 ζευγάρια καθώς δεν της αρέσει να πετάει κανένα από αυτά ακόμα κι αν δεν τα φοράει πια για κάποιον λόγο. Αυτή την περίοδο προτιμά στις εμφανίσεις της μέχρι το γόνατο μαύρες δερμάτινες μπότες Prada που έχουν ψηλό και χοντρό τακούνι. Ιδιαίτερα κομμάτια από αυτά που διαθέτει είναι ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες Etro τις οποίες τις ψώνισε στην Νέα Υόρκη και ένα ζευγάρι χρυσά δερμάτινα All Star που έχουν πέτρες Swarovski. Αυτό που συνηθίζει να κάνει στα παπούτσια της είναι να τους προσθέτει μικρές πινελιές όπως το να προσθέτει κορδόνια σε διάφορα χρώματα για να μπορεί να τα κάνει πιο προσωπικά αλλά και για να τα φοράει σε περισσότερες εμφανίσεις της.

Αναρίθμητη είναι η λίστα με τις επώνυμες κυρίες που δίνουν πολλά λεφτά για να αποκτήσουν τσάντες, παπούτσια και επώνυμα ρούχα. Η Έλενα Παπαρίζου επιλέγει τα πανύψηλα τακούνια του Giambattista Valli. Η Μπέττυ Μαγγίρα προτιμά δημιουργίες του οίκου Gucci. Η Βίκυ Καγιά αγαπάει τα δωδεκάποντα του Christian Louboutin, ενώ στον ίδιο οίκο έχουν αδυναμία η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Χριστίνα Παππά.
Η Τατιάνα Στεφανίδου φοράει γόβες με την υπογραφή του Manolo Blahnik. Ενώ η Τζίνα Αλιμόνου- Βαρδινογιάννη έχει αδυναμία στα μποτάκια Balenciaga.

Συντάκτρια: Artemaki

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;