Προγνωστικά Στοιχήματος 30/01

Από neolaia.gr Team 30 Ιανουαρίου 2010

Καλησπέρα σας. Μέτρια η χθεσινή ημέρα με τις μπόμπες να μην μας βγαίνουν αλλά τον Ηλία να πηγαίνει αρκετά καλά στο NBA με 2/3.

Για σήμερα έχουμε ένα ενδιαφέρον κουπόνι με ορισμένες πολύ καλες ευκαιρίες τις οποίες και θα τιμήσουμε δεόντως. Θα κρατήσουμε μία δυάδα στην οποία θα ποντάρουμε 50 ευρώ με τις Λίβερπουλ και Σάλκε και μία δεύτερη δυάδα β΄διαλογής ποντάρωντας 30 ευρώ με Γηραιό και Καρταγένα. Το σύστημα 3-4 για σήμερα έχει χρώμα Championship καθώς τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια είναι από εκεί.

Πιο συγκεκριμένα επιλέξαμε τον άσσο της Γουότφορντ που αντιμετωπίζει τη Σουόνσι σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χτυπήσει η γηπεδούχος, τον άσσο της Πρέστον που φιλοξενεί της Ίπσουιτς και την ισοπαλία στο παιχνίδι της Σέφιλντ Γουέν. με την Πλίμουθ. Το σύστημα μας κλείνει με έναν άσσο από το Championat, κρατώντας τη Νανσί σε απόδοση 2.50(Bet365). Για τις μπόμπες σήμερα κρατάμε το διπλό της Σκάνθορπ μέσα στην ΚΠΡ. Σε λίγο θα προστεθεί ακόμα μία μπόμπα. Έχουν ήδη ανανεωθεί οι στήλες Eu-Basket με τρεις αγώνες για όλο το Σ/Κ ενώ για τη στήλη Τένις ήδη πέρασε το πρώτο σημείο, η Σερένα, και αυτή τη στιγμή διεξάγεται η δεύτερη επιλογή του Σπύρου στο διπλό. Μέσα στο site, στις στήλες αλλά και στη ροή ειδήσεων μπορείτε να δείτε τις αναλύσεις των προτεινόμενων αγώνων.

Περισσότερα στο Betarades.gr