Apple iPad! Μόλις παρουσιάστηκε από τον Steve Jobs!

Πριν από ελάχιστα λεπτά (η παρουσίαση μόλις ξεκίνησε), ο CEO της δεκαετίας Steve Jobs, ανακοίνωσε την έλευση του πολυαναμενόμενου και full of hype, tablet της apple! Και το όνομα αυτού, iPad!

Είναι ακριβώς όπως το περιμέναμε, ένα μεγάλο iphone (9,7 ίντσες), με μεγάλη οθόνη αφής, browser friendly, γρήγορο, με onscreen QWERTY πληκτρολόγιο και με τις γνωστές μας εφαρμόγες (έδειξε και μία που είχε διαρρεύσει με χάρτες)!!

Ο Jobs τόνισε στην έναρξη πως το iphone έχει ξεπεράσει τις 140,00 εφαρμογές, άρα μάλλον κάνει τα πάντα όλα το iPad! Μάλιστα, φαίνεται πως θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και σαν reader! Εντυπωσιακή και η παρουσίαση χρήσης του για videogames.

Επίσης, υπάρχει συνδεσιμότητα με τα Mac που έχουμε στη διάθεσή μας, για μεταφορά αρχείων, ενώ η μπαταρία κρατάει 10 ώρες και πάνω από 1 μήνα (!) σε αναμονή.

Η παρουσίαση συνεχίζεται αυτή τη στιγμή (20:30 ώρα Ελλάδος, 27/1/10), θα επανέλθουμε αν δούμε κάτι συνταρακτικό, με νεώτερο άρθρο. (παρακολουθούμε την παρουσίαση από το EnGadget, από όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες.)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;