Ο Γ. Αγγελάκας στο Fuzz

Από nmpardakis 27 Ιανουαρίου 2010

[youtube Wz-_uqEGpyc]

Δύο βραδιές με τον Γιάννη Αγγελάκα τους Επισκέπτες και τη Διώνη θα απολαύσουμε στο Fuzz Club, στην Αθήνα! Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 14 Επισκέπτες του, «πληθωρικοί» και πολυτάλαντοι, εισβάλλουν πάνω στη σκηνή για δύο βραδιές και μας οδηγούν στο δικό τους μουσικό ταξίδι: μία περίεργη ισορροπία ανάμεσα στο παραδοσιακό, το ρεμπέτικο και το λαϊκό από τη μια μεριά και το rock, το pop και το dub από την άλλη, που δένει με ένα μοναδικά ιδιαίτερο τρόπο.

Μαζί τους θα εμφανιστεί και στις δύο συναυλίες το πολυφωνικό σχήμα «ΔΙΩΝΗ», συμμετέχοντας σε κομμάτια των Επισκεπτών, ενώ θα παρουσιάσει και κομμάτια από το soundtrack της ταινίας «Ψυχή Βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη, όπου ο Γιάννης Αγγελάκας έγραψε τη μουσική και τα τραγούδια.

Μετά τη συνεργασία του Γιάννη Αγγελάκα με το σχήμα ΔΙΩΝΗ για τη μουσική της ταινίας, αποφάσισαν να συνεργαστούν και σε περιορισμένο αριθμό συναυλιών. Το πολυφωνικό σχήμα αποτελείται από τις Ειρήνη και Παναγιώτα Κολιούση και τις Ευαγγελία, Παρασκευή και Χριστίνα Γκόγκου.

Info

Τι: Συναυλία Γιάννη Αγγελάκα με Επισκέπτες και το σχήμα Διώνη
Που: Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος | Πειραιώς & Χαμοστέρνας
Πότε: Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Ιανουαρίου
Τα πρώτα 500 εισιτήρια για κάθε ημέρα κοστίζουν 18€.
Μετά την εξάντλησή τους, το εισιτήριο θα κοστίζει 20€.
Η προπώληση και για τη δεύτερη μέρα ξεκίνησε

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House Αθήνα, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ: 210 3608366
Online sales: www.ticketpro.gr