Ξεκινάει τη λειτουργία του το primeminister.gr

Από nmpardakis 13 Ιανουαρίου 2010

papandreou

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Όπως είναι γνωστό, ο σημερινός πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έχει βαθιά πίστη στην χρήση του διαδικτύου ως εργαλείο συμμετοχής, διαφάνειας και λογοδοσίας. Δυστυχώς, στις 4 Οκτωβρίου 2009, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο πρόβλημα: διαπιστώσαμε πως είχε διαγραφεί εξ ολοκλήρου η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού που βρισκόταν στην διεύθυνση primeminister.gr.

Σήμερα, 13.1.2010, ξεκινάει ξανά την λειτουργία του το primeminister.gr, ο διαδικτυακός κόμβος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας. Ο σχεδιασμός και η διαχείρισή του γίνεται από την Ομάδα Επικοινωνίας και Νέων Μέσων του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Θέλαμε η διαχείριση του site του Πρωθυπουργού να γίνει με όρους διαφάνειας και λογοδοσία. Τα βασικά προβλήματα λύθηκαν και προχωράμε! Ο πρώτος μας στόχος, είναι να υπάρχει ένα έγκυρο σημείο ενημέρωσης για την δραστηριότητα, τις δηλώσεις και τις θέσεις του Πρωθυπουργού. Θεωρούμε, ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό, το έχουμε επιτύχει.

Ο επόμενος στόχος μας είναι να αποτελέσει το primeminister.gr μία πλατφόρμα με βάση την οποία να μπορούν να δημιουργούν και άλλοι, να διαθέτει τις πληροφορίες που περιέχει με τον πιο ανοικτό τρόπο, να αποτελέσει το πρότυπο για την διαδικτυακή παρουσία του συνόλου της κυβέρνησης.

για την ομάδα Επικοινωνίας και Νέων Μέσων
του Γραφείου του Πρωθυπουργού,
Αίγλη Μπαλαμάτση