Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

Από nmpardakis 10 Ιανουαρίου 2010

Οι γιορτές πέρασαν αλλά τα προβλήματα με τον ΗΣΑΠ μένουν αφού θα έχουμε και πάλι σταθμούς που θα είναι εκτός λειτουργίας αλλά και τις γνωστές καθυστερήσεις επίσης. Από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα 11/01 εκτός λειτουργίας είναι οι σταθμοί Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, ΚΑΤ και Κηφισιά.

Από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Απριλίου εκτός λειτουργίας θα είναι ο σταθμός Μοσχάτο.

Στο σταθμό Ανω Πατήσια θα λειτουργεί μόνο η αποβάθρα προς Κηφισιά. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς με καθυστερήσεις και μειωμένη μεταφορική ικανότητα. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών, στα εκτός λειτουργίας τμήματα, δρομολογούνται λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ.

Το Σαββατοκύριακο (9 και 10 Ιανουαρίου) και τη Δευτέρα (11 Ιανουαρίου) θα λειτουργήσουν οι λεωφορειακές γραμμές «Χ5» και «Χ6». Η «Χ5» θα καλύψει το κομμάτι από το σταθμό «Ειρήνη» ως το σταθμό της Κηφισιάς. Η αφετηρία της θα είναι επί της Νερατζιωτίσσης έναντι της εισόδου του σταθμού «Ειρήνη» και το τέρμα της στην πλατεία πλατάνου στην Κηφισιά. Η «Χ6» θα συνδέσει τους σταθμούς του Ταύρου και του Ν. Φαλήρου. Η γραμμή θα είναι κυκλική με αφετηρία εντός του χώρου στάθμευσης, κοντά στην ανισόπεδη διάβαση στον σταθμό του Ταύρου.

Από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Απριλίου θα λειτουργήσει, από τον σταθμό της Καλλιθέας ως τον σταθμό του Ν. Φαλήρου, η λεωφορειακή γραμμή «Χ13». Και αυτή η γραμμή θα είναι κυκλική με την αφετηρία της στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Γράμμου) στην Καλλιθέα. Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να τηλεφωνούν στο 185.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ