Έχασε τη πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός

pao-basket

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ετόρε Μεσίνα στρίμωξε άσχημα τον Παναθηναϊκό σήμερα στο ΟΑΚΑ και πέρασε ένα εύκολο βράδυ χωρίς το τελικό 76-67 να αντικατοπτρίζει και την πλήρη εικόνα του παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα: 8-22, 27-39, 45-63, 67-76

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Σπανούλης 6 (1), Περπέρογλου 8 (2), Μπατίστ 10, Φώτσης 9 (1), Νίκολας 12 (2), Τσαρτσαρής, Πέκοβιτς 10, Καλάθης 10 (2).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ετόρε Μεσίνα): Πριτζιόνι 11 (1), Χάνσεν, Λαβρίνοβιτς 8, Ρέγιες 4, Βαν ντε Σπίγκελ 2, Καουκένας 12 (2), Βελίτσκοβιτς 11, Γκαρμπαχόσα 13 (1), Βιντάλ, Μπούλοκ 15 (3).

Ξέσπασμα Ζοτς κατά διαιτησίας

Επίθεση στους διαιτητές έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην συνέντευξη τύπου κατηγορώντας τους για την ήττα της ομάδας τους: “Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί απλά δεν ήταν παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε οκτώ παίκτες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η διαιτησία ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού. Απολύτως διαφορετικά κριτήρια για την μία και την άλλη πλευρά. Το λέω αυτό γιατί παρακολουθήσαμε τώρα στα αποδυτήρια τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα, κατοχή με κατοχή. Αυτό είπα και στους διαιτητές. Είμαι 19 χρόνια προπονητής και είναι πολύ εύκολο να καταλάβω τι ήρθαν να κάνουν σε αυτό το παιχνίδι.

Από την δεύτερη επίθεση μας υπήρχε φάουλ εναντίον μας που δεν δόθηκε και ο διαιτητής μου είπε ότι έχω δίκιο, αλλά μόνο στην πρώτη φάση υπήρχε φάουλ και δεν το έδωσα. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι με τέτοια διαιτησία ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι. Είναι δύσκολο να αγωνιστούν. Και πάλεψαν και είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Μόνο όταν μας σφύριζε κάποια στιγμή τους χειροκροτούσαν όλοι, φυσικά ειρωνικά”, είπε.

Στη συνέχεια έδωσε και παραδείγματα: “Από τα πρώτα τους σφυρίγματα φάνηκε. Από την τεχνική ποινή στα πρώτα πέντε λεπτά. Έγινε καθαρό φάουλ και οι παίκτες είχαν μια φυσιολογική αντίδραση. Πρώτα κοίταξε την μπάλα, μετά εμάς και έδωσε τεχνική ποινή. Στο 5′ ενώ κανονικά έρχεται στον πάγκο και κάνει συστάσεις. Αλλά φαίνεται από αυτό, τι ήθελαν να κάνουν σήμερα. Να πούμε για το αντιαθλητικό φάουλ που σφύριξαν στον Σπανούλη; Αυτό σημαίνει κατοχή της μπάλας και βολές. Και σε εσκεμμένο φάουλ του Πριτζιόνι δεν δόθηκε. Ας έρθει όποιος θέλει να δούμε μαζί το τι έγινε”, τόνισε.

Από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει το μήνυμα σύμφωνα με τον Ζοτς: “Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας βοηθήσει. Να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και έχουμε ακόμα δύο αγώνες να παλέψουμε για την πρώτη θέση. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους. Ήταν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά όλοι κατάλαβαν το τι συνέβη”, είπε.

Τέλος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε ότι: “Ο Διαμαντίδης ήρθε στο γήπεδο αν και τραυματίας, αλλά ο γιατρός τον έστειλε σπίτι γιατί είχε πυρετό”.

Από την μεριά του ο Έτορε Μεσίνα έκανε λόγο για τη νίκη της χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;