Η δίκη Γρηγορόπουλου θα πραγματοποιηθεί στην Άμφισα

Απέρριψε και το δεύτερο αίτημα της μητέρας του Αλ. Γρηγορόπουλου για διεξαγωγή της δίκης των δύο αστυνομικών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή στην Αθήνα, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντέλης. Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισας στις 20 Ιανουαρίου του 2010.

Η πρώτη αίτηση της κ. Τσαλικιάν για να διεξαχθεί η δίκη των δύο ειδικών φρουρών στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε. Όμως, στις 9 Δεκεμβρίου η κ. Τσαλικιάν κατέθεσε και νέα αίτηση για να γίνει η δίκη στον Κορυδαλλό.

Ο αντεισαγγελέας ΑΠ αρχειοθέτησε την αίτηση κρίνοντας ότι ο νόμος προβλέπει ότι παραπομπή σε άλλο δικαστήριο γίνεται για σοβαρούς λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, όπως επίσης έκρινε ότι δεν δικαιολογείται παραπομπή στο ΜΟΔ Αθηνών για τους λόγους υγείας συγγενικού προσώπου της Τσαλικιάν, κ.λπ. που αναφέρονται στην αίτηση της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Επίσης δέχεται ότι οι λόγοι ασφαλείας για παραπομπή στο ΜΟΔ Άμφισσας έγιναν πιο επιτακτικοί μετά τα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο από το θάνατο του μαθητή) και πιθανολογεί ότι μπορεί να επαναληφθούν εάν γίνει στο ΜΟΔ Αθήνας, όπως ζητάει η αίτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;