TVXS.gr Aποκλειστικό: καρέ-καρέ η σκευωρία κατά του φοιτητή με την πιτζάμα

Οι φωτογραφίες του Νίκου Γιακουμίδη, αποδεικνύουν καρέ-καρέ τη σύλληψη του 23χρονου και την τοποθέτηση, στη συνέχεια, μιας βόμβας μολότοφ από άνδρες της ομάδας Ζήτα σε ένα σακίδιο που δεν ανήκει στον ίδιο. Ο ίδιος ο φωτορεπόρτερ και ο Δημήτρης Μεσσίνης, διευθυντής φωτ. τμήματος του Associated Press για τη νοτιοανατολική Ευρώπη, μιλούν στο tvxs για τις αποκλειστικές εικόνες τους.

Καρέ-καρέ, με υψηλή ανάλυση και αρκετή λεπτομέρεια οι φωτογραφίες του Νίκου Γιακουμίδη αποδεικνύουν τη σκευωρία της αστυνομίας κατά του 23χρονου. Ο νεαρός συλλαμβάνεται φορώντας την πιτζάμα του, ενώ φαίνεται ότι είναι ήδη περασμένη στον ώμο του η δική του μικρή τσάντα, την οποία μάλιστα οι αστυνομικοί ερευνούν διεξοδικά. Στη συνέχεια, οι άνδρες της ομάδας Ζήτα φέρνουν ένα άλλο μεγάλο σακίδιο, που δεν ανήκει στο νεαρό, και τοποθετούν μέσα σε αυτό τη βόμβα μολότοφ.

«Τη στιγμή της σύλληψης, βρισκόμουν αρκετά κοντά στους αστυνομικούς και τον 23χρονο. Ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί την παρουσία μου, με διέταξαν να απομακρυνθώ, ενώ ένας άντρας προσπάθησε να σταθεί μπροστά και να καλύψει το φακό μου», σχολιάζει ο κ.Γιακουμίδης. Γι΄ αυτό και οι υπόλοιπες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, με τηλεφακό.

Διαβάστε αναλυτικά τα σχόλια των κκ.Γιακουμίδη και Μεσσίνη στο tvxs σχετικά με τις κρίσιμες φωτογραφίες

[nggallery id=42]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;