My Design Stories | Social networking site, ελληνικής έμπνευσης

dss

Στην Ελλάδα και ειδικά στο χώρου του Internet δυστυχώς παραμένουμε απλοί χρήστες προϊόντων και υπηρεσιών που μας έρχονται από το εξωτερικό. Σποραδικά εμφανίζονται ιδέες που δημιουργούν έναν θόρυβο και αργότερα εξαφανίζονται καθώς το περιβάλλον παραμένει εξαιρετικά εχθρικό.

Μια νέα ιδέα που βγήκε στον αέρα τα τέλη του περασμένου Αυγούστου αρχίζει και δείχνει τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν πάψουμε να σκεφτόμαστε με σημείο αναφοράς τη γειτονιά μας αλλά ως πολίτες του κόσμου.

Το http://mydesignstories.net γεννήθηκε σε ένα απόγευμα στο Montreal στο πλαίσιο καλοκαιρινών διακοπών, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα δημιουργίας χώρων κοινωνικής δικτύωσης Ning αποδεικνύοντας ότι τελικά αυτό που μετράει είναι content is the King.

Τρεις μήνες μετά έχει συγκεντρώσει πάνω από 600 μέλη – όλοι αρχιτέκτονες και designers – αναγκάζοντας τους δημιουργούς του να φτιάξουν και ένα Blog (http://designstories.ca) όπου επιλεγμένα projects από τα μέλη του παρουσιάζονται αυτόνομα.

Βασικός στόχος των δημιουργών είναι η δημιουργία μιας online κοινότητας με σκοπό τον προβληματισμό για τον ρόλο που η αρχιτεκτονική παίζει στη καθημερινότητά μας, τις νέες τάσεις στο χώρο του design αλλά και μια διέξοδο για Έλληνες designers που θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους στο εξωτερικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;