Καρατζαφέρης και Σαμαράς πάνε χέρι – χέρι; Με πιάνει φόβος!

Από nmpardakis 2 Δεκεμβρίου 2009

Δεν άργησε και πολύ να «χτυπήσει» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Σήμερα το πρωί, μίλησε στον … Γιώργο Αυτιά και είπε κλασσικά τα δικά του. Τα όνειρά του.

Πάμε να… προκαλέσουμε εκλογές το Μάρτιο και να κατέβουμε με κοινό ψηφοδέλτιο” δήλωσε ο κάτοικος της πολυκατοικίας. “Μην αφήσουμε το Γιώργο Παπανδρέου να αλωνίζει με 160 Βουλευτές” είπε ο Καρατζαφέρης και συμπλήρωσε “τώρα είναι η ευκαιρία, τώρα που υπάρχει λίστα, χωρίς λίστα δεν γίνεται κοινή κάθοδος στις εκλογές”.

[youtube akX6ywX_ti4]

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε επίσης πως ο Κάρολος Παπούλιας θα πρέπει να είναι και πάλι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά πρότεινε με αφορμή την εκλογή Προέδρου τα δύο κόμματα να προκαλέσουν εκλογές και να συνεργαστούν ώστε το ΠΑΣΟΚ να ηττηθεί. “Αν θέλουν να τελειώνουμε σε τέσσερις μήνες, εγώ είμαι παρών” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέρα με την μέρα ο συγκεκριμένος με φοβίζει όλο και περισσότερο με αυτά που λέει. Έχει ξεχάσει όρους όπως οικονομία, κρίση, εκλογές πριν απο 57 μέρες κτλ.

Ο Σαμαράς πήρε εντολή πριν από 3 μέρες από 780,000 άτομα. Έχει πραγματικά ανάγκη να κάνει άνοιγμα προς την άκρο – άκρο δεξιά; Αν θέλει πάντως να του θυμίσουμε μερικές δηλώσεις του φίλου του Καρατζαφέρη, εδώ είμαστε!

Νικόλας Μπαρδάκης – nmpardakis [at] neolaia.gr