Ελάτε μαζί μας στη Κωνσταντινούπολη

Από neolaia.gr Team 18 Νοεμβρίου 2009

konpoli-neolaia

Μοναδική εκδρομή στη Πόλη, μαζί με το neolaia.gr. Πολιτισμικός πλούτος στο maximum από την Αγία Σοφία μέχρι το Μπλε Τζαμί και το Τοπ Καπί. Διασκέδαση στο FULL αφού θα βρούμε από oriental μαγαζιά μέχρι mainsteam για χορό μέχρι τέλους, και όλα αυτά στην πιο βατή τιμή της αγοράς… Come with Us!

Συμμετοχή παρακάτω:

[contact-form 2 «Travel»]

Αναλυτικό πρόγραμμα:

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (1100 χλμ)
Αναχώρηση στις 14.00 το μεσημέρι για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεσες στάσεις στη Λαμία για καφέ , Άγιο Παντελεήμονα για φαγητό στην Ασπροβάλτα για καφέ και στα σύνορα (Κήποι) για καφέ και φαγητό ελευθέρως.

2η ΜΕΡΑ : ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ
Άφιξη στη Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά το μεσημέρι ξεκινάμε τις ξεναγήσεις μας με επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, Μπαλουκλί, όπου υπάρχει το θαυμαστό Αγίασμα , οι τάφοι των Πατριαρχών και η στέρνα με τα παραδοσιακά ψάρια, τη Μονή της Χώρας και την μονή της Παναγίας των Βλαχερνών. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα , διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ-ΣΤΕΡΝΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ- ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΣΑΜΛΙΤΣΑ
Πρωινό και επίσκεψη-ξενάγηση στο θαύμα των αιώνων και ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία της Παλαιάς Κωνσταντινούπολης την Αγία Σοφιά.στην συνέχεια ξεναγηση στο Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στα πρώτα Οθωμανικά ανάκτορα του Τοπ Καπί με τους πολύτιμους θησαυρούς, και τα διάσημα διαμάντια του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ : ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ-ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ-ΤΟΠ ΚΑΠΙ-ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (4.216 καταστήματα)
Πρωινό και επίσκεψη-ξενάγηση μας στο Μουσείο Ντολμα Μπαχτσε, παλάτι των άλλοτε Σουλτάνων, το καλύτερο μουσείο της Τουρκίας και από τα ωραιότερα της Ευρώπης. Ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο (20 κατ’ άτομο) κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία, ξεκινώντας από την ακτή της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και επιστρέφοντας από την Ασιατική ακτή, Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα , διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρόγραμμα Ελεύθερο

6η ΜΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ -ΚΑΒΑΛΑ
Πρωινό και αναχώρηση για Καβάλα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Καβάλα. Διανυκτέρευση.

7η ΜΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑ –ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση για Αθήνα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο 4*(Europlaza or Marble) στην περιοχή Ταξίμ
• 1 Διανυκτέρευση στην Καβάλα
• Πολυτελές πούλμαν για όλες τις μεταφορές.
• Ξεναγήσεις
• Ελληνόφωνος ξεναγός/ συνοδός του γραφείου μας.

Μαζί με το iyouth.gr / 0206E61000239001