Θέση στη Βουλή διεκδικεί το «Κόμμα του Σεξ»

rotator-2

Το Κόμμα του Σεξ (Sex Party), με ηγέτιδα την 45χρονη πορνοστάρ Φιόνα Πάτεν, διεκδικεί την είσοδό του στην Βουλή της Αυστραλίας, προκειμένου να «αγωνιστεί για μια σειρά παραγνωρισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα».

Το Κόμμα του Σεξ αντιμετωπίζει ήδη δυσκολίες στην πορεία του, αφού το Εκλογοδικείο δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα το κόμμα, με το σκεπτικό ότι η λέξη «σεξ» είναι «χυδαία και προσβλητική». «Αυτό και μόνο δείχνει την ανάγκη που υπάρχει για τη δημιουργία ενός τέτοιου κόμματος που θα φροντίσει να πάρει το σεξ τη θέση που του αξίζει στην κοινωνία» υπογραμμίζει η ηγέτιδα του νέου κόμματος.

Η κ. Πάτεν δηλώνει ότι, σε περίπτωση που εκλεγεί, θα αγωνιστεί μέσα από το Κοινοβούλιο για την ελεύθερη διακίνηση των «σκληρών» πορνοταινιών, τις οποίες κατά τη γνώμη της έχει ανάγκη ο λαός, προκειμένου να διαπαιδαγωγείται σεξουαλικά, θα ζητήσει τη νομιμοποίηση των σχέσεων των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την εφαρμογή ειδικών προγραμμάτων στα σχολεία με σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Επίσης, θα ζητήσει να επιχορηγείται από την εκάστοτε κυβέρνηση το viagra και θα αγωνιστεί για τη σεξουαλική ενημέρωση του λαού.

Παρ’ όλα αυτά, η κ. Πάτεν αναγνωρίζει ότι αποκλείεται να δει, στη ζωή της, πρωθυπουργό της Αυστραλίας από το κόμμα της.

[youtube 3tbfDFpKWKo]

Πηγή: tvxs.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;