Ποια σχολεία και τμήματα θα είναι κλειστά;

Από neolaia.gr Team 11 Νοεμβρίου 2009

flu

Συνολικά 70 σχολεία και τμήματα εχουν κλείσει σε όλη τη χώρα (δες παρακάτω ποια) αφού σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρούνται καν οι κανόνες υγιεινής! Από σήμερα και για τις επόμενες επτά ημέρες κλειστά θα είναι:

Στην Αθήνα: τα τμήματα ΣΤ1, ΣΤ2 και η Ε’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής Χιλλ, το 1ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης, τα τμήματα Α4, Δ1, Δ2, Δ5 του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής Μωραΐτη, το τμήμα Δ1 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, το τμήμα Ε4 του Δημοτικού Σχολείου «Χρυσοστόμου Σμύρνης» του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, η Β’ Τάξη του 107ου δωδεκαθέσιου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, το 1ο τμήμα της Β’ Τάξης του Ιδιωτικού Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής «Η Ελληνική Παιδεία», το τμήμα Γ3 του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας, τα τμήματα Γ1, Γ2 και Ε2 του 16ου δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου.

Στους άλλους νομούς της χώρας:

Νομός Θεσσαλονίκης: Tα τμήματα Α2, Β4, Γ1, του 1ου Γυμνασίου Πεύκων Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Β2 του Λυκείου του Πειραματικού σχολείου Θεσσαλονίκης, τα τμήματα Β1, Β2, Β3 του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Νομός Πέλλας: H Δ Τάξη του επταθέσιου Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας. Το ολοήμερο διθέσιο Νηπιαγωγείο Αψαλού. Το ολοήμερο πενταθέσιο Δημοτικό Σχολείο Αψαλού. Η Δ και η ΣΤ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας.

Νομός Δωδεκανήσου: Tα τμήματα Α1 Α2, Α3, Β1, Β2, Β3, Γ1, του Γυμνασίου και το τμήμα Α1 του Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Νομός Ημαθίας: To Νηπιαγωγείο Ν. Νικομήδειας του Νομού Ημαθίας. O 1ος παιδικός σταθμός του Δήμου Βέροιας.

Νομός Εβρου: Τα τμήματα Γ1, Β3, Γ3, Δ1, Δ2, ΣΤ1 του 9ου Δημοτικού Αλεξανδρούπολης.

Νομός Τρικάλων: Tο Γυμνάσιο και Tο Λύκειο του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.