Προγνωστικά Κυριακής By Betarades

Καλησπέρα σας! Εξαιρετική η χθεσινή ημέρα με 7/8 Μπόμπες (!), την κύρια Δυάδα μας να περνάει με τις Βέρντερ και Μπάγερν, 2/3 στη στήλη Μπάσκετ, πέρασε η μοναδική επιλογή στο Τένις με το συνολικό ταμείο του site να κλείνει αρκετά θετικά. Ελπίζουμε και σήμερα να κινηθούμε ανάλογα!

Για το σημερινό κουπόνι κρατήσαμε μία Δυάδα με το διπλό του Παναθηναϊκού μέσα στην Καβάλα που με νίκη παραμένει πρώτος, πολύ πιθανό καθώς η Καβάλα καλή ομαδούλα είναι αλλά απέναντι σε ένα σοβαρό Παναθηναϊκό δε φτουράει, και τον άσσο της Γαλατάσαραϊ που δεν έχει περαιτέρω περιθώρια απώλειας βαθμών με τη Φενέρ να έχει πάρει διαφορά για την πρώτη θέση.

Στο Σύστημα 3-4 κρατήσαμε τρεις άσσους και μία ισοπαλία. Πρώτο σημείο από την Primera Division όπου επιλέξαμε την Εσπανιόλ που υποδέχεται την τραγική εκτός έδρας Τενερίφη με 0/3 και 0-8(ενεργητικό-παθητικό) γκολ. Δεύτερο σημείο που κρατάμε από την Primera είναι η ισοπαλία στον αγώνα Μαγιόρκα-Χετάφε. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει καλά με τους γηπεδούχους να έχουν μαζέψει 9 από τους 10 βαθμούς εντός εδράς με 3/3. Ωστόσο η Χετάφε εκτός έδρας δεν πέφτει εύκολα για αυτό και αναμένουμε το “μοίρασμα της πίτας”. Τρίτο σημείο η Μπρόντμπι που τις τελευταίες αγωνιστικές κάνει προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπει αρχικά στην τριάδα και έπειτα να κυνηγήσει την πρωτιά που είναι κια ο φετινός της στόχος. Κλείνουμε το σύστημα μας με τον άσσο στο ιταλικό ντέρμπι μεταξύ της Μίλαν και της Ρόμα! τραγικός ο απολογισμός στα τελευταία τρια παιχνίδια για τους γηπεδούχους που την έχουν φέρει και στην τωρινή βαθμολογική θέση. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από τη Ρόμα που πρέπει να της αναγνωρίσουμε πως παρόλα τα προβλήματα της φέτος προσπαθεί.

Στις Μπόμπες τώρα που χθες κάναμε “παπάδες” κρατήσαμε πέντε παιχνίδια! Πρώτη επιλογή χρονικά το παιχνίδι από τη Premier League μεταξύ της Γουίγκαν και της Σίτι. Η γηπεδούχος στα τελευταία δύο εντός κατάφερε και έφτασε στη νίκη, σήμερα σίγουρα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους πολίτες αλλά μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Δεύτερη επιλογή από το Championat όπου θα κοντράρουμε τη Μονακό που φιλοξενεί τη Λανς. Από τη Bundesliga κρατήσαμε τη Μπόχουμ που παίζει μέσα στη Ντόρτμουντ. Ίδια φόρμα πάνω κάτω με τους γηπεδούχους να μετρούν δύο ήττες στα τελευταία δύο εντός. Από τη χώρα του καφέ κρατάμε τη Μποταφόγκο μέσα στην έδρα της Κρουζέιρο. Κλείνουμε με ένα σημείο από τη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου μεταξύ της Μπορινάζ και της Ετουπεν. Πάμε με τους γηπεδούχους και όποιος πιστός ακολουθεί..

Περισσότερα στο.. www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
73 - 77
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;