Open Coffee Athens XXVI

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. 26ο επεισόδιο για το αθηναϊκό Open Coffee, και ο καφές θα σερβίρεται ήδη από τις 6 το απόγευμα, δίνοντας αργότερα τη θέση του σε σύντομες παρουσιάσεις περί τεχνολογικού επιχειρείν και ακόμα πιο έντονο networking, συνοδεία ελαφρών ποτών, ως αργά το βράδυ. Η είσοδος είναι όπως πάντα ελεύθερη και το Open Coffee σας περιμένει, φιλοδοξώντας να φέρει τις επιχειρηματικές σας διαθέσεις στην επιφάνεια, και τις απαραίτητες επαφές μαζί, στον ίδιο εξαίρετο χώρο. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

Ομιλητές

  • O Νίκος Παπανώτας, ιδρυτής και Managing Director του Social Whale, θα παρουσιάσει το ευγενές θηλαστικό σε μορφή social media client το οποίο -με προέλευση τη Θεσσαλονίκη- φιλοδοξεί να επαναφέρει σε τάξη την κοινωνική σας δικτύωση, παρέχοντας ολοληρωμένες λύσεις διαχείρισης των διαδικτυακών σας επαφών.
  • Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, Director του Viva.gr, θα αφηγηθεί την ιστορία πίσω από την καινοτομία των Viva Numbers. Η σύλληψη και η υλοποίηση, οι τεχνικές επιλογές αλλά και η εμπορική πολιτική, τέλος οι ιδιαίτερες σταθερές της τηλεπικοινωνιακής αγοράς και τα σχέδια για το μέλλον, συνιστούν μερικά από τα ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα που θα αναφερθούν.
  • Οι Κώστας Μάντζιαρης (Founder and CEO) και Γιώργος Βαρέλογλου (Partner and Business Development Director) θα παρουσιάσουν την πλήρη ιστορία μίας εταιρείας, από την ίδρυση και τα πρώτα της βήματα, ως την ωρίμανση και την εξαγορά της. Πρόκειται για τη Μindworks, το Search Marketing Agency που ενσωματώθηκε πριν λίγους μήνες στην Atcom, προετοιμαστείτε να ακούσετε μυστικά περί διαπραγματεύσεων και εξαγορών!

Ο χώρος

Μουσείο Μπενάκη, οδός Πειραιώς 138 (δείτε και χάρτη). To κομψό cafe-bar θα διατεθεί για τους καφέδες και το networking, η αίθουσα χωρητικότητας 350 ατόμων για τις παρουσιάσεις. Εύκολα προσβάσιμο από μετρό (5′ από σταθμό Κεραμεικού) ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το πρόγραμμα

  • Οι πόρτες του μουσείου θα ανοίξουν στις 18.00, για καφέ και τις πρώτες συστάσεις.
  • Στις 19.30 ακριβώς ξεκινούν οι σύντομες ομιλίες, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A, οι οποίες και θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 21.00.
  • Αμέσως μετά, το κυρίως μέρος, με το εκτενές networking μεταξύ καφέδων και ποτών, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα, χωρίς γραβάτα.

Ο τρόπος προσέλευσης

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event), ενώ σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρουσιάσετε σε επόμενη συνάντηση, στέλνετε ένα email στο opencoffee.gr(παπί)gmail.com.

Γιατί να έρθετε

Για τους λιγότερο μυημένους, συστήνεται η προμήθεια σας με αρκετές business cards και ένα λαμπρό χαμόγελο, αυτά είναι αρκετά. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ανθρώπους με πείρα ή και λαμπρές ιδέες, εξειδικευμένη γνώση ή και αστείρευτο πάθος, διάθεση για ανταλλαγή προτάσεων και δημιουργία επαφών. Αφήστε την γραβάτα και όσα στεγανά αυτή συνεπάγεται και ελάτε να βιώσετε από κοντά τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν, να καλλιεργήσετε ιδέες και να γνωρίσετε ανθρώπους που περιμένουν εσάς για να προχωρήσετε μαζί στο επόμενο επιχειρηματικό βήμα.

Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, στο ανεπίσημο και διαδραστικό social network που δημιουργήθηκε και παραμένει πρώτα απ’όλα χειροπιαστό και real world. Αν το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο για εσάς, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;