Ο Ολυμπιακός και το όνειρο του NBA

Cavaliers

Η πρόκληση του ΝΒΑ αποτελεί την «πρόβα τζενεράλε» του Ολυμπιακού εν όψει πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα δεν είναι το ζητούμενο για την «ερυθρόλευκη» ομάδα. Ζητούμενο είναι οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι παίκτες του. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι οι αντίπαλοι που θα δώσουν διαφορετικό χρώμα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

«Πάμε να παίξουμε απέναντι σε δύο σπουδαίες ομάδες και είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να συμμετέχει σ’ αυτά τα παιχνίδια. Στο μυαλό μας φυσικά είναι να δουλέψουμε και να κερδίσουμε απ’ αυτά τα δύο παιχνίδια κοιτώντας το καθένα ξεχωριστά. Οι Σπερς, με τους οποίους παίζουμε αρχικά, είναι μια σπουδαία ομάδα που καθοδηγείται απ’ ένα σπουδαίο προπονητή», δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Και συνέχισε: «Εμείς έχουμε ως στόχο να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά κι από αυτό στο Κλίβελαντ».

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για τη Γερμανία και κατόπιν θα ταξιδέψουν στο Χιούστον κι από ’κεί στο Σαν Αντόνιο, όπου στις 3.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (19.30 το απόγευμα, ώρα Αμερικής) θα αντιμετωπίσουν τους Σπερς. Τα ξημερώματα της 13ης Οκτωβρίου θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Σακίλ Ο’Νιλ, η οποία ενδεχομένως μεταδοθεί τηλεοπτικά.

«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας. Η φήμη του Ολυμπιακού έχει φτάσει ήδη στο ΝΒΑ και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, αλλά μ’ αυτά τα ματς θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτά τα παιχνίδια και θα είναι μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία. Μακάρι να μέναμε και περισσότερο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι θα έχουμε μόλις μια μέρα για ξεκούραση πριν από το πρώτο ματς με τους Σπερς. Εμείς, πάντως, πάμε για να κερδίσουμε. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό όσο πιο πολύ μπορούμε», τόνισε ο Τζος Τσίλντρες. «Ξέρω καλά τι εστί ΝΒΑ. Υπάρχουν διαφορές, αλλά δεν είναι ένας διαφορετικός κόσμος το ΝΒΑ. Μπάσκετ παίζουμε εδώ, μπάσκετ παίζεται κι εκεί. Στο κάτω κάτω δεν κρίνεται και κάποιος τίτλος. Αγώνες προετοιμασίας είναι που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι», δήλωσε ο Λίνας Κλέιζα στο «www.wind.com.gr». Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στη διάθεσή του τους: Παπαλουκά, Τεόντοσιτς, Σλούκα, Μπέβερλι, Ουέιφερ, Χαλπερίν, Τσίλντρες, Βασιλόπουλο, Παπανικολάου, Κλέιζα, Σχορτσανίτη, Μπουρούση, Βούισιτς και Γλυνιαδάκη.

Πηγή: foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;