Νέα γεννιά, νέες φωνές

tehnopolis_fwnes

Στις 9 Οκτωβρίου μην κανονίσεις τίποτα! Σου έχω ερμηνείες, νέες φωνές, πολλές συγκινήσεις, συνεργασίες με άρωμα γυναίκας και ταλέντο που ξεχειλίζει επί σκηνής. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ρίτα Αντωνοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να μας χαρίσουν ζεστασιά στα πρώτα κρύα του φθινοπώρου.

Στο πλαίσιο του θεσμού “Η Νέα Γενιά της Μουσικής Πατάει στο Γκάζι” οι τρείς ερμηνεύτριες υπό την επιμέλεια του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και του Θέμη Καραμουρατίδη παρουσιάζουν τα τραγούδια τους αλλά και αγαπημένες μελωδίες της μουσικής σκηνής, στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολις (Πειραιώς 100). Το εισιτήριο της εκδήλωσης κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, προπώληση 10€, ταμείο 15€. Ας ξεχάσουμε την ψύχρα του Οκτώβρη, μας περιμένει καλλιτεχνική ζεστασιά από εκπληκτικές ερμηνεύτριες.

Must be there:

1) Για να δεις τη Νατάσα να ερμηνεύει το κομμάτι “Τσιγάρα Βαριά” από τη νέα της δουλειά, Τρία Μυστικά. Απλά σε μαγεύει.

2) Για να διαπιστώσεις οτι η Ελεωνόρα δεν εκλιπαρεί μόνο με το γνωστό σε όλους “Έλα“. Η φωνή της έχει έκταση και πάθος για πολλά αγαπημένα κομμάτια.

3) Δίνουμε ευκαιρία στην Ρίτα Αντωνοπούλου να κρεμάσει για λίγο το κουστούμι από τη συνεργασία της με τον Θάνο Μικρούτσικο και να της δωθεί ανάσα για σόλο εμφάνιση!

guest post από το βόλτες στη πρωτεύουσα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;