Το ψηφοδέλτιο επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων

«Στις 4 του Οκτώβρη δεν ψηφίζουμε μόνο για την κυβέρνηση αλλά και για το ποια οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική θα έχουμε» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιος στη Β’ Αθήνας Νίκος Χρυσόγελος, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο επικρατείας και την εκλογική διακήρυξη του κόμματος, στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Θησείο.

Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας συμμετέχουν κατά σειρά οι εξής:

Μαρία Καλλή-Πίνιου, ιδρύτρια του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων, Ηλίας Κατσούλης διευθυντής του περιοδικού Επιστήμη και Κοινωνία, Λυδία Κονιόρδου ηθοποιός, Γιώργος Κατσαδωράκης βιολόγος- περιβαλοντολόγος, Γεωργία Βαλαώρα περιβαλοντολόγος, Γιάννης Τζιώλας μηχανόλογος-ηλεκτρολόγος, Γιάννης Παρασκευόπουλος μέλος της εκτελεστικής γραμματείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Αριστείδης Παπαδάκης ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής Παρέμβασης Ηρακλείου, Σοφία Παπαχρήστου σκηνοθέτης, Βασιλική Τσακίρη παιδαγωγός αναλφάβητων τσιγγάνικης καταγωγής, Θανάσης Κόκκινος πολιτικός μηχανικός και ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Η παρουσία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Βουλή είναι απολύτως απαραίτητη για τη δημοκρατία, την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος» τόνισε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Μ. Καλλή και απαντώντας στις κατηγορίες για απουσία των Οικολόγων Πράσινων από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, η κ. Καλλή δήλωσε ότι «δεν κάναμε δηλώσεις για τις πυρκαγιές, αλλά ήμασταν στις πυρκαγιές».

Ο ευρωβουλευτής Μ. Τρεμόπουλος από την πλευρά του δήλωσε ότι «το κεφάλαιο που συσσωρεύσαμε στις ευρωεκλογές θα μείνει και θα τζιράρει τα επόμενα πέντε χρόνια» εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;