Μαζί οι Οικολόγοι Έλληνες και το ΛΑΟΣ

karatzaferis_laos2

Τη συνεργασία μεταξύ Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και Οικολόγων Ελλάδος ανακοίνωσαν σήμερα οι επικεφαλής των δύο κομμάτων, Γιώργος Καρατζαφέρης και Κωνσταντίνος Παπανικόλας αντίστοιχα.

«Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα, με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου το “Ο” του ΛΑΟΣ εκτός από Ορθοδοξία, θα μπορούσε άριστα να σημαίνει και Οικολογία.» δήλωσε στον Τύπο ο κ. Καρατζαφέρης σήμερα και πρόσθεσε: «σας καλωσορίζουμε κ. Πρόεδρε στον καλό και τίμιο αγώνα, και είμαι σίγουρος ότι αύριο από το βήμα της Βουλής όλα αυτά τα συνοδά στοιχεία της Οικολογίας, του περιβάλλοντος, θα μπορέσουν να γίνουν κτήμα του κοινοβουλίου. Εξάλλου προερχόμαστε από μια μεγάλη καταστροφή της Αττικής, τις πυρκαγιές, και νομίζω ότι η ήδη ανεπτυγμένη ευαισθησία των πολιτών σε θέματα οικολογίας έχει αυξηθεί σημαντικά. Κύριε Πρόεδρε καλωσορίσατε στον καλό και τίμιο αγώνα του ΛΑΟΣ.».

Ο κ. Παπανικολάου δήλωσε με τη σειρά του: «Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη για την εκλογική σύμπραξη, αλλά να διευκρινίσω ότι δεν είμαι Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος, αλλά γενικός υπεύθυνος. Έτσι βλέπω την θέση μου σαν υπεύθυνος να συμβάλλουμε στην διάσωση της Ελλάδος που αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζει τον έσχατο κίνδυνο. Βλέπω την συμμετοχή μου στην πολιτική σαν ευθύνη, και γι’ αυτό έχουμε τρεις βασικούς όρους για την συμμετοχή μας στην πολιτική ζωή. Πρώτον, Δημοκρατία στην πράξη. Δεύτερον, πολιτική ανιδιοτέλεια, και τρίτον οικολογική ζωή. Αυτά λείπουν από την Ελλάδα, γι’ αυτό η Ελλάδα βαδίζει πάρα πολύ άσχημα, και αν αυτές τις ηθικές αξίες δεν τις θέσουμε σαν σκοπό, δεν θα σωθούμε. Και όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και όλος ο κόσμος. Και επειδή το σύνθημα μας είναι “Η Ελλάδα για τους Έλληνες”, θέλουμε να αγωνιστούμε, για αυτό συμπράττουμε για τον καλό και τίμιο αγώνα. Είμαστε ένα κίνημα 35 χρόνια δράση, όποιος έρθει σε επαφή μαζί μας αλλάζει η ζωή του, και αυτήν την ωφελιμότητα που δεχθήκαμε εμείς θέλουμε να την μεταδώσουμε σε όλο το κόσμο, και πιστεύουμε μέσα απ΄ το ΛΑ.Ο.Σ να το πετύχουμε αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;