Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ο Σημίτης

simitis_papandreou

Δεν θα είναι υποψήφιος τελικά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Σημίτης δεν αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Παπανδρέου να ηγηθεί της Α’ Πειραιά ή της Α’ Αθήνας, καθώς επιθυμούσε μόνον να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι κ.κ. Παπανδρέου και Σημίτης, «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε στον πρώην Πρωθυπουργό είτε να εξακολουθήσει να ηγείται του ψηφοδελτίου της Α΄ Πειραιά, είτε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Α΄ Αθήνας».

«Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος απάντησε ότι, εάν δεν ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη θέση», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία οι δύο πολιτικοί «συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, την πορεία προς τις εκλογές και τη νίκη του ΠΑΣΟΚ».

«Στις συνομιλίες μας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε για τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε από τη μεριά του ο πρώην πρωθυπουργός. «Εύχομαι στο ΠΑΣΟΚ τη νίκη στις εκλογές και κάθε επιτυχία» πρόσθεσε ο κ. Σημίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;