Το πρόγραμμα του Eurobasket 2009

Από neolaia.gr Team 6 Σεπτεμβρίου 2009

eurobasket2009

Το Eurobasket ξεκινάει αύριο (Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2009) στην Πολωνία με την Εθνική να παρουσιάζεται με ελλείψεις μεν, δυνατή δε! Ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος, Γιόνας Καζλάουσκας, σημείωσε πως υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες στην διοργάνωση, ωστόσο δεν είναι κρυφό μυστικό ότι η Ελλάδα πηγαίνει για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Η πρώτη φάση του Eurobasket ξεκινάει την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και τελειώνει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου. Στην πρώτη φάση υπάρχουν 4 όμιλοι των 4 ομάδων. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες για να συμπληρώσουν την 12άδα της δεύτερης φάσης. Στην δεύτερη φάση, σχηματίζονται 2 όμιλοι των 6 ομάδων, κάθε ομάδα κουβαλάει τους βαθμούς της από τον πρώτο γύρο και παίζει μόνο με τις ομάδες με τις οποίες δεν έχει ήδη παίξει. Από αυτούς τους ομίλους προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες οι οποίες στην συνέχεια παίζουν knock out αγώνες μέχρι τον τελικό.

Στην πρώτη φάση η Ελλάδα συμμετέχει στον πρώτο όμιλο μαζί με την Κροατία, το Ισραήλ και την ΠΓΔΜ και δίνει όλους τους αγώνες της στο Πόζναν. Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες της πρώτης φάσης για την Ελλάδα έχουν ως εξής:

* Ελλάδα – ΠΓΔΜ: Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2009, 17:30 ώρα Ελλάδας
* Ελλάδα – Κροατία: Τρίτη 08 Σεπτεμβρίου 2009, 20:15 ώρα Ελλάδας
* Ελλάδα – Ισραήλ: Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2009, 20:15 ώρα Ελλάδας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος από τις συχνότητες της ΕΡΤ.

via NewsFilter