Έρχονται στην Ελλάδα οι Gogol Bordello

gogol_bordello_600

Οι Gogol Bordello, η πολυφυλετική μπάντα από την Νέα Υόρκη που κατάφερε να κατακτήσει με τις μοναδικές μουσικές της, Ευρώπη και Αμερική, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, για δύο σόου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Αν κρίνουμε από την τελευταία εκρηκτική εμφάνισή τους στο Rockwave Festival 2009, όπου έκαναν ένα κοινό 15.000 ανθρώπων να χορεύει, σίγουρα αυτό που αναμένουμε να προκαλέσουν στις 16 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στις 17 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα δεν μπορεί παρά να είναι μία ατελείωτη gypsy punk γιορτή με πρωταγωνιστές τον αεικίνητο Eugene και την πολυπληθή παρέα του!

H μοναδικότητα τους, από την αρχή της πορείας τους στα μέσα των ’90s μέχρι σήμερα, δεν σταματά να εκπλήσσει! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως ο Manu Chao, οι Dub Trio αλλά ακόμα και η Madonna έχουν συνεργαστεί μαζί τους, με την τελευταία μάλιστα να τους καλεί σε περιοδεία!
Οι τροβαδούροι, που κατάγονται από την Ανατολική Ευρώπη αλλά κατοικοεδρεύουν στην Αμερική, ενώνουν μοναδικά τη τσιγγάνικη μουσική της καταγωγής τους με τα πανκ στοιχεία της Δύσης: κλασσικός ήχος ακορντεόν και βιολιού εναλλάσσεται με έντονα ντραμς, για να μας διηγηθούν την ιστορία της μεταναστευτικής διασποράς της Νέας Υόρκης μέσα από κραιπάλες, χιούμορ και σουρεαλιστικά κοστούμια.
Ένα μουσικό μείγμα, πάντρεμα μουσικής και πολιτισμών, που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο!

Η θεατρική σκηνική τους παρουσία, έντονα επηρεασμένη από το μπρεχτικό καμπαρέ, και οι υπερκινητικές εκρήξεις που προσφέρουν σε κάθε παράστασή τους, έρχονται να προστεθούν στον Gogol Bordello ήχο για να μεταμορφώσουν την ατμόσφαιρα σε ένα ατελείωτο γλέντι!

Στόχος τους, όπως δηλώνο υν, είναι να προκαλέσουν το κοινό και να το οδηγήσουν σε νέες πηγές αυθεντικής ενέργειας. Η θεατρικότητά τους είναι χαοτική και πηγαία και για τον λόγο αυτό μοναδική!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
PRINCIPAL CLUB THEATER – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΘΗΝΑ

Τιμή Εισιτηρίου

Τα πρώτα 1000 εισιτήρια και στα δύο shows κοστίζουν 25e.
Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή διαμορφώνεται στα 30e.

Η προπώληση ξεκινάει στις 25 Αυγούστου.

Σημεία Προπώλησης

Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102

Online Sales: www.ticketpro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;