Τα Ψίχουλα Του Χρόνου | Free download ο νέος δίσκος απο Υπόγεια Ρεύματα!

ta_psihoula

Τώρα τα ακυκλοφόρητα τραγούδια των Υπογείων Ρευμάτων είναι έτοιμα για download μεσα από το Radiobubble.gr. Tα τραγούδια μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ, ενώ ακολουθεί και σχετικό κείμενο: 

Άνοιξη 1993, Καλλιθέα.

Στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού 931 Τικ Τακ στα FM που έχει ήδη σταματήσει να εκπέμπει, μαζεύεται μια παρέα νεαρών μουσικών.

Υπάρχουν σαν συγκρότημα από το 1992, δεν έχουν όμως ακόμη κυκλοφορήσει τραγούδια τους σε δίσκο. Ο κλειστός ραδιοφωνικός σταθμός προσφέρει την ευκαιρία να ηχογραφηθεί το πολυπόθητο ντέμο χωρίς να καταβληθούν χρήματα για το στούντιο…

Οι Γρηγόρης Κλιούμης (κιθάρα, φωνή), Κώστας Κοντοβάς (πλήκτρα, φωνή), Γιάννης Κυριακός (μπάσο, φωνή) και Παναγιώτης Μεταληνός (τύμπανα), ηχογραφούν επί δέκα νύχτες με τον Αντώνη Μπόκτορ στην κονσόλα του ήχου.

Ο ήχος από αυτό το ντέμο φτάνει στα κατάλληλα αυτιά, και την επόμενη χρονιά, το 1994, κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος των Υπογείων Ρευμάτων στην εταιρεία «Έβδομη Διάσταση».

Από εκεί κι έπειτα η ιστορία είναι μέσες-άκρες γνωστή. Με την κυκλοφορία του «Ο Μάγος Κοιτάζει την Πόλη», το «Μ’ Αρέσει Να Μη Λέω Πολλά» γίνεται επιτυχία….

Πολλά αλλάζουν. Και ακόμη περισσότερα μένουν ίδια.

Στους επτά δίσκους που κυκλοφόρησε το συγκρότημα μέχρι σήμερα δεν συμπεριελήφθησαν ποτέ εκείνες οι ηχογραφήσεις.

Τα τραγούδια Μαύρο Φως, Μ’ Αρέσει Να Νικάω Στα Ζάρια, Σπουδή Θαλάσσης και στις Χορδές Κολυμπάω, κυκλοφορούν τώρα για πρώτη φορά.

Ενώ το τραγούδι Η Πλώρη Μας, ακούγονταν στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος με άλλους στίχους και όχι με αυτούς του Νίκου Καββαδία που το ακούμε τώρα. Στην πρώτη του εκδοχή, είχε τίτλο Σαν Φως.

Όμως, ακόμη και τα πέντε τραγούδια που συμπεριελήφθησαν στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος, στα Ψίχουλα Του Χρόνου ακούγονται αρκετά διαφορετικά.

Οι ηχογραφήσεις αυτές παρέμεναν ακυκλοφόρητες επί 16 χρόνια. Τώρα βγαίνουν για πρώτη φορά στο φως μόνο στο διαδίκτυο ως ελεύθερες για download.

Και είναι αφιερωμένες στον Αντώνη Μπόκτορ, τον ηχολήπτη εκείνης της παρέας, που πριν λίγο καιρό έφυγε για πάνω…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;