Συνεπής ο κύριος Μανώλης στο

Πριν απο λίγο: Την παραίτησή του υπέβαλε από το βουλευτικό του αξίωμα ο Γιάννης Μανώλης. Toν αντικαθιστά ο Δημήτρης Κρανιάς, από την ίδια περιφέρεια. Παραμένουν 151 οι βουλευτές της ΝΔ.

manolis-giannis

Ο -μέχρι πρότινος- βουλευτής της ΝΔ, με επιστολή του στον πρωθυπουργό, είχε προαναγγείλει την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, κατά την έναρξη των εργασιών του Γ’ Θερινού Τμήματος της Βουλής, το Σεπτέμβριο αφού είχε δηλώσει απογοητευμένος από τη κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Mε επιστολή του που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου, όπως δήλωσε, να διευκολύνει τον Πρωθυπουργό «να μην υποκύψει σε όσους του προτείνουν εκλογές αυτοκτονίας» δήλωσε:

«Κατέθεσα σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, για να διευκολύνω τον Πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ, ν’ ανταποκριθεί στις ιστορικές ευθύνες που έχει απέναντι στην παράταξη, τα στελέχη της ΝΔ και τα εκατομμύρια των πολιτών που τον τίμησαν, αναδεικνύοντάς τον αρχηγό και δυο φορές Πρωθυπουργό. Έχει υποχρέωση, έστω και την ύστατη αυτή ώρα, ν’ αναλάβει τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται, ώστε να μην οδηγηθεί η παράταξή μας σε εκλογική αυτοκτονία, που θα την φέρει σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, με ορατό ακόμα και το ενδεχόμενο της διάσπασης»

Όπου καταλήγει:

«Το σύνθημα που μαζί με τα εκατομμύρια των φίλων της ΝΔ βροντοφωνάζαμε για χρόνια στις πλατείες «ήρθε η ώρα του Καραμανλή» γίνεται σήμερα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να αφήσει την ευκαιρία αυτή να χαθεί. Οφείλει να προχωρήσει σ’ αυτό που δεν έκανε δύο χρόνια τώρα, να οδηγήσει την παράταξη στην αυτοκάθαρση που χρειάζεται, βάζοντας το μαχαίρι στο κόκαλο και να ξαναδώσει ελπίδα και όραμα στους πληγωμένους και απογοητευμένους Νεοδημοκράτες. Κανένας δεν θα τον κατηγορήσει εάν δεν κερδίσει μια συνεχόμενη τρίτη εκλογή. Θα τον κρίνει όμως, αυστηρά η ιστορία, εάν δεν το προσπαθήσει και εάν ανοίξει ο ίδιος τον δρόμο προς μια μεγάλη ήττα, μια δραματική συρρίκνωση και επομένως, μια βαθιά κρίση και ενδεχόμενη διάσπαση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;