Άνεμοι και παλίρροιες

armos

Όσο συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τη μουσική, που δεν επιλέγουν να ακολουθήσουν τον εύκολο δρόμο της επιτυχίας και κυρίως έχουν ταλέντο το οποίο αξιοποιούν και δεν χρησιμοποιούν.. τόσο η ελπίδα για καλές δισκογραφικές δουλειές και ποιοτικά, όμορφα ακούσματα θα συνεχίσει να υπάρχει. Η μουσική θα  συνεχίσει να μας συντροφεύει σε ευτυχισμένες και δύσκολες στιγμές, να μας ταξιδεύει σε ονειρεμένους προορισμούς και να γίνεται το μέσο διαφυγής μας. Τέτοιου είδους καλλιτέχνες συναντάμε πια σπάνια. Είχα την τύχη ωστόσο να γνωρίσω στην Κρήτη ένα συγκρότημα που διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και να το ακολουθήσω από τα πρώτα του βήματα.

Το συγκρότημα «Αρμός» αποτελείται από τους: Λευτέρη Μουρτζάκη (τραγούδι), Απόστολο Ξυριτάκη (πιάνο), Μάνο Σμαργιανάκη (τραγούδι, κιθάρα) και Γιάννη Κιαγιαδάκη (ηλεκτρικό μπάσο). Άνθρωποι ένας προς έναν ξεχωριστοί, αληθινοί και γεμάτοι πάθος γι’ αυτό που κάνουν. Μουσικοί που η μουσική είναι η ζωή τους και οι δυσκολίες δεν τους αποθάρρυναν ποτέ. Πάλευαν και παλεύουν με «ανέμους και παλίρροιες» για να μοιραστούν και να εκφραστούν μέσα από τα τραγούδια και τις μελωδίες τους.

Οι «Αρμός» γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Κρήτη. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά «Αμόνι και νερό» με τη συμμετοχή του Μανόλη Λιδάκη ήρθε το 2007 δίνοντας τους την ώθηση να τους γνωρίσει το ευρύτερο κοινό και κατάφεραν να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Το δεύτερο cd του συγκροτήματος μόλις κυκλοφόρησε. Τιτλοφορείται «Άνεμοι και Παλίρροιες». Η συμμετοχή του Μπάμπη Στόκα και της Λιζέτας Καλημέρη αποδεικνύει ότι η συνεργασία καταξιωμένων καλλιτεχνών με νέες ελπιδοφόρες φωνές αναβαθμίζουν την ίδια την ελληνική δισκογραφία. Η νέα τους δουλειά αποτελείται από 11 τραγούδια σε μουσική των ίδιων των μελών του συγκροτήματος και στίχους των ίδιων αλλά και των Γιώργου Λεκάκη, Κώστα Μπουρναζάκη, Άννας Παντελιδάκη και Ουράνιας. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της νεαρής τραγουδίστριας, από την Κρήτη, Κορίνας Λεγάκη που η φωνή της χαρίζει μια ξεχωριστή αίσθηση στα τραγούδια.

Αξιόλογες δουλειές, που ξεφεύγουν από το εύπεπτο και εύκολο που χαρακτηρίζει την εποχή μας είναι σημαντικό να τις αναγνωρίζουμε και να τις στηρίζουμε. Αν θέλετε να τους γνωρίσετε καλύτερα και να ακούσετε δείγμα της δισκογραφικής τους δουλειάς μπορείτε να επισκεφτείτε το site: www.armosmusic.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;