Αφήστε ελεύθερο τον αθώο, ρε παιδιά!

Από nmpardakis 20 Αυγούστου 2009

Απο τη φυλακή στο Αττικό Νοσοκομείο Χαϊδαρίου, και από εκεί πίσω στις φυλακές ήταν το σημερινό «δρομολόγιο» του Θοδωρή Ηλιόπουλου ο οποίος κάνει απεργία πείνας τις τελευταίες 42 ημέρες. Ο Θοδωρής βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού, αφού άνδρες των ΜΑΤ τον είχαν συλλάβει κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Δεκέμβρη.Οι ίδιοι είναι που θα είναι και μάρτυρες κατηγορίας και στο δικαστήριο!

Μάλιστα στη σημερινή Ελληνοφρένεια (γύρω στο 20ο λεπτό) ακούσαμε και το απόσπασμα του δημοσιογράφου που ήταν μπροστά στη σύλληψη του Θοδωρή (18/12/08 – 19:15).

ΑΘΩΟΣ, παραμένει όμως μέσα στη φυλακή.

Σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί τον κρατούμενο ζητώντας την επίσπευση της μεταγωγής του σε κρατικό νοσοκομείο.

«Η υγεία του Θοδωρή Ηλιόπουλου είναι σε εξαιρετικά κρίσιμο και επισφαλές σημείο» ανέφερε ο βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Θ.Δρίτσας, επικαλούμενος τις ιατρικές γνωματεύσεις και των γιατρών της φυλακής και γιατρού που τον συνόδευε, ενώ ζήτησε την «άμεση αποφυλάκισή του».

Την Τετάρτη, ο τομέας Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «οι εξελίξεις στο θέμα της υγείας του απεργού πείνας Θ.Ηλιόπουλου φαίνεται να γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνες και απαιτούν να δοθεί άμεση λύση».