Έδωσε δύο ονόματα ο Χριστοφοράκος!

xristoforakos

Τον Γιάννη Βαρθολομαίο, πρώην Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας και τον Κώστα Γείτονα, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κατονόμασε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στο ειρηνοδικείο Μονάχου, σύμφωνα με το ένταλμα επιβολής ποινής, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens είχε συμφωνήσει στα τέλη του 2003 με τα δύο αυτά πρόσωπα ώστε να ασκήσουν την επιρροή τους υπέρ των συμφερόντων της γερμανικής εταιρείας.

Κ. Γείτονας: «Αποκυήματα φαντασίας όσα επιχειρούν να με συνδέσουν με τη Siemens»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας, με ανακοίνωσή του, και σχετικά με τις αναφορές ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στην απολογία του εμπλέκει τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ σε χρηματοδοτήσεις από τη Siemens, δήλωσε ότι «Τα όσα πληροφορούμαι μέσω δημοσιογραφικών ερωτήσεων και με τα οποία επιχειρείται να συνδέσουν εμένα προσωπικά με συμφωνίες και χρηματοδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens, είναι παντελώς ανυπόστατα. Είναι αποκυήματα φαντασίας. Όλες αυτές οι αναφορές δεν ισχύουν και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, για όλη την περίοδο κατά την οποία ήμουν υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών του Κινήματος. Παραμένω σταθερός στη θέση μου, θέση του ΠΑΣΟΚ, να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση».

Νέα Δημοκρατία: «η διαχείριση των οικονομικών της ΝΔ γίνεται με πλήρη διαφάνεια»

«Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε ότι το κόμμα της ΝΔ δεν έχει πάρει χρήματα από τη Siemens», τονίζει η ΝΔ. «Κάθε άλλη αναφορά, από οποιονδήποτε και αν προέρχεται, είναι ψευδής και ανυπόστατη. Όπως είναι, άλλωστε, γνωστό η διαχείριση των οικονομικών της ΝΔ γίνεται με πλήρη διαφάνεια και με χρήση διπλογραφικού λογιστικού συστήματος, το οποίο μόνη και πρώτη εφάρμοσε από το 1995», προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;