Μανώλης: Μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές

017931_0908090447

Νέα αναταραχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο από τη συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ, που αναφέρεται σε πιέσεις για να μην παραπεμφθούν βουλευτές της ΝΔ στην Δικαιοσύνη και, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει τον Ευ. Αντώναρο “επικίνδυνο για τη συνοχή του κόμματος”.

Στη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Μανώλης θέτει ζήτημα ηγεσίας σε περίπτωση ήττας στις εθνικές εκλογές, ενώ για το θέμα της συγκάλυψης των σκανδάλων τονίζει: «Καποιοι μας υποχρέωσαν να ψηφίσουμε την απαλλαγή τους για να μην πάνε να δικαστούν. Αυτό είναι πρόκληση για μένα και με πίκρανε».

Σχετικά με την κριτική που δέχεται για τη συμπεριφορά του και για το ενδεχόμενο εκδίωξής του από το κόμμα, ο βουλευτής της ΝΔ απαντά: «Το φύγε ή ρίξε μας να το πουν σε όσους κατηγορούνται για σκάνδαλα. Δεν μπορεί να με διώξει κανένας από την παράταξη και δεν θα με διώξει».

Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή δηλώσεων του κυβερνητικού εκπρόσωπου με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου που δήλωσε αρχικά:

«Είναι προφανές ότι προκύπτει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον κ. Καραμανλή προσωπικά, αλλά και για τους επιτελείς του. Είναι, επίσης, προφανές ότι επιβεβαιώνονται πλήρως οι καταγγελίες μας για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών όσων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται σε σκάνδαλα. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά είναι απολύτως έκθετοι».

Στην απάντηση του, ο κ. Αντώναρος απέφυγε να τοποθετηθεί:

«Το ΠΑΣΟΚ και ο κύριος Παπανδρέου είναι έκθετοι στα μάτια των Ελλήνων, γιατί έχουν επιλέξει συνειδητά να λένε ΟΧΙ σε όλα.
Είναι έκθετοι γιατί λένε ΟΧΙ σε όλες τις πρωτοβουλίες προς όφελος των πολιτών, της χώρας και του δημόσιου συμφέροντος. Είναι έκθετοι γιατί δεν θέλουν να δοθούν λύσεις στα πραγματικά ζητήματα του τόπου. Είναι έκθετοι γιατί επιλέγουν την παραπολιτική για να μεταφέρουν το δημόσιο διάλογο σε θέματα στα οποία έχουν δοθεί πλήρεις απαντήσεις μετά από εξαντλητική συζήτηση. Είναι έκθετοι γιατί με τη στάση τους αποδεικνύουν -για μια ακόμη φορά- περίτρανα την πλήρη πολιτική τους ανευθυνότητα».

Η ανταπάντηση Παπακωνσταντίνου:

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε… Ας μας απαντήσει υπεύθυνα: Αληθεύει ή όχι ότι κάποιοι ανάγκασαν τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν “την απαλλαγή βουλευτών για να μην δικαστούν”».

Ο κ. Αντώναρος απάντησε εκ νέου, χαρακτηρίζοντας εμμέσως τις απόψεις Μανώλη “παραπολιτικές”:

«Η απεγνωσμένη προσπάθεια της ηγετικής ομάδας του κ. Παπανδρέου να μεταφέρει τον δημόσιο διάλογο στο χώρο της παραπολιτικής αποδεικνύει -για μια ακόμη φορά- πόσο στείρα είναι η πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ. Στη συνείδηση των πολιτών έχει περάσει ως το κόμμα που συνειδητά προσπαθεί να αντιστρατευθεί όλες τις πρωτοβουλίες για το καλό του τόπου κι όλων των Ελλήνων. Είναι το κόμμα του ΟΧΙ σε όλα».

Πηγή: tvxs.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;