Έκοψαν τη ραδιοφωνική «στιγμή της αλήθειας» στην Αυστραλία!

Από neolaia.gr Team 4 Αυγούστου 2009

car-radio

Στην Αυστραλία, ο Κάιλ Σάντιλαντς και η Τζάκι Ο Νιλ έχουν τη πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό 2Day FΜ! Η εκπομπή κόπηκε όμως, ύστερα από δήλωση μιας 14χρονης στον αέρα ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 12 χρονών! Στο πλαίσιο της εκπομπής, η μικρή καλεσμένη κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της μητέρας της αν είχε ενεργή σεξουαλική ζωή. Στους συμμετέχοντες είχε ειπωθεί πως οι απαντήσεις αναλύονται … από ανιχνευτή ψεύδους.

Αν και η 14χρονη αντέδρασε αρνητικά στην ερώτηση της μητέρας της – η οποία γνωρίζει λογικά για τον βιασμό της- , η μικρή τελικά απαντά.

Μάλιστα ο Σάντιλαντς παίρνει το λόγο και ρωτά τη νεαρή φιλοξενούμενη αν αυτή ήταν η μοναδική σεξουαλική εμπειρία που είχε στη ζωή της. Τη στιγμή εκείνη, όμως, παρεμβαίνει η συνάδελφός του, Τζάκι Ο’ Νιλ, η οποία αντιλαμβάνεται ότι η εκπομπή έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια και βάζει τέλος στη συζήτηση.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό, οι αρμόδιες αυστραλιανές αρχές εξετάζουν το αν θα συνεχιστεί η κατά τα άλλα εξαιρετικά δημοφιλής, ραδιοφωνική εκπομπή του Σάντιλαντς και της Ο΄Νιλ στο σταθμό 2Day FM του Σίδνεϊ, ενώ ο Σάντιλαντς απολύθηκε από την κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού σόου Australian Idol.

Ωστόσο οι ενέργειες κατά του Σάντιλαντς δεν στάθηκαν ικανές να σταματήσουν τις αντιδράσεις. «Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι κι εγώ, όπως οι περισσότεροι Αυστραλοί, είμαστε στ΄αλήθεια ενοχλημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε αυτό το νέο άτομο», επισήμανε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ.

Ο Σάντιλαντς «δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του στην εκπομπή αυτή τη στιγμή», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού 2Day FM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ