Θα γυριστεί σε ταινία το Word of Warcraft!

world-of-warcraft

Ένα από τα δημοφιλέστερα MMO (massively multiplayer online) θα γυριστεί σε ταινία! Ο λόγος για το Word of Warcraft, κατά κόσμο WoW για αυτούς που το ξέρουν καλύτερα, θα γυριστεί σε ταινία από τον σκηνοθέτη του Spiderman Σάμ Ράιμι. 

Ο Σάμ Ράιμι συμφώνησε τελικά με την Blizzard Entertainment για να σκηνοθετήσει την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού στρατηγικής, που έγινε μανία από το 1994 και έχει περίπου 11,5 εκατομμύρια παίκτες το μήνα. Εμφανώς ικανοποιημένως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας : » Το Warcraft είναι μια φανταστική και γεμάτη περιπέτεια ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εργαστώ με μια τόσο δυναμική ομάδα παραγωγής, που θέλουν να προσαρμόσουν το παιχνίδι στην μεγάλη οθόνη».

Με την σειρά της η Blizzard αναφέρει πως «το πάθος του Ραίμι για το παιχνίδι είναι αδιαμφισβήτητο και είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει ένα απίστευτο φιλμ, αντάξιο του φαινόμενου που λέγεται Warcraft». Σίγουρα για την Blizzard, σημαντικός παράγοντας για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του παιχνιδιού, είναι η διαφαινόμενη διαφήμιση που θα γίνει γύρω από το παιχνίδι και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον νέων χρηστών.

Στα φόρουμς όμως, η συζήτηση γίνεται γύρω από την υπόθεση της ταινίας, η οποία όπως αναφέρεται θα προσπαθήσει να φέρει στις αίθουσες και αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί με το εν λόγω παιχνίδι. Ο κόσμος θα είναι πιο προσιτός στο μέσο κοινό, χωρίς να έχει περίπλοκους ή πολύ τρομακτικούς χαρακτήρες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει βέβαια και η επιλογή των πρωταγωνιστών.

Πάντως σε περίπτωση αποτυχημένης μεταφοράς, πιο πιθανό να μιλάμε για την εισπρακτική αποτυχία της ταινίας , παρά για το ενδεχόμενο να χάσει το WoW τα εκατομμύρια των fans του! Οπότε δηλαδή η Blizzard δεν έχει τίποτα να χάσει!

[Πηγή: foititakos.gr]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;