1ο Φεστιβάλ Οβριόκαστρου Κερατέας από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων της Κερατέας

Από nmpardakis 3 Ιουλίου 2009

final-ovriokastrou

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων της Κερατέας υπό την αιγίδα του Δήμου της πόλης διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Οβριόκαστρου Κερατέας. Το Οβριόκαστρο, ένας μικρός λόφος της Κερατέας ενταγμένος στο διαρκή κατάλογο των κηρυγμένων αρχαιολογικών χώρων και μνημείων της Ελλάδος του Υπουργείου Πολιτισμου και Επιστημών, κινδυνεύει να γίνει σκουπιδότοπος γι’αυτό από 15 έως 19 Ιουλίου…“Όλη η πόλη στο πόδι!”

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

Τετάρτη 15/7/09
Χορευτικά Συγκροτήματα: Λύκειο Ελληνίδων Κερατέας, Λαογραφικός όμιλος “Απόλλων” “ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ”, του Γ. Ξανθούλη από το θεατρικό Εργαστήρι “ΘΕΣΠΙΣ” του Δήμου Κερατέας

Πέμπτη 16/7/09
Νεανικό Συγκρότημα Sweet Blender
Μεγάλη Συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Ζίνα Αρβανιτίδη

Παρασκευή 17/7/09
BLUEZERZ (Κωνσταντίνος Καζάκος, Δημήτρης Μενούνος, Γιώργος Αντωνόπουλος)
Deus X Machina
Νέα Συγκροτήματα

Σάββατο 18/7/09
Δημοτική Χορωδία Κερατέας
“Άκου μια ιστορία” με την αφηγήτρια Μαρία Παπανικολάου
Hip Hop συγκρότημα “Ζήτημα Ζωής”
Νεανικό Συγκρότημα “Φθηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό”
Συναυλία με τον Βασίλη Καζούλη

Κυριακή 19/7/09
Δημοτική Φυλαρμονική Κερατέας  “Όλοι μαζί με μία κιθάρα στο Οβριόκαστρο”
Συναυλία με τους: Δημήτρη Αρναούτη, Στάθη Δρογώση, Ευσταθία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βασιλική Καρακώστα, Κίτρινα Ποδήλατα, Θοδωρή Κοντάκο, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Κωστή Μαραβέγια, Νατάσα Μηνδρινού, Πάνο Μουζουράκη, Λεωνίδα Μπαλάφα, Νατάσα Μποφίλιου, Γιώργο Μυλωνά, Ζακ Στεφάνου, Ιλιάνα Τσαπατσάρη, Απόστολο Ρίζο.

Όλες τις βραδιές στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν ζογκλέρ, θέατρο δρόμου και graffity για τους μαθητές. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη .Έναρξη εκδηλώσεων 20:30.

Με το σύνθημα “Οβριόκαστρο Κερατέας: Τόπος Πολιτισμού και όχι Σκουπιδιών” οι Νέοι της Κερατέας σας περιμένουν να τους στηρίξετε στον αγώνα τους να “σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται…” σε πέντε βραδιές γεμάτες πίστη στην δύναμη της τέχνης, της δημιουργικότητας και της συλλογικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ