«Πράσινος» ο Κατσουράνης

Από nmpardakis 23 Ιουνίου 2009

katsouranis1

Τελικά, η Μπενφίκα έδωσε την συγκατάθεσή της για την μετακίνηση του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «Record«. Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει ότι οι Αετοί της Λισσαβόνας συμφώνησαν να παραχωρήσουν τον έλληνα διεθνή μέσο στο Τριφύλλι έναντι του ποσού των 2,5 εκ., αποστέλλοντας και το σχετικό φαξ στην πράσινη ΠΑΕ για το τυπικό του πράγματος.

Αυτό που απομένει τώρα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του «Κατσούρ» στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, είναι οι πράσινοι να συμφωνήσουν το ύψος της αποζημίωσης που θα πρέπει να καταβάλλουν στην ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος, όταν είχε παραχωρήσει τον Κατσουράνη στην Μπενφίκα το 2006, είχε βάλει όρο στη συμφωνία να εισπράξει 5 εκ. ευρώ σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής έπαιρνε μεταγραφή σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Ομως η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται τώρα διατεθειμένη να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της για να ανάψει το πράσινο φως στη μετακίνηση του 29χρονου παίκτη στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που ζητάει κυμαίνεται στο 1,5 εκ. ευρώ, τη στιγμή που η άλλη πλευρά προσφέρει περίπου 1 εκ. ευρώ.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ζήτημα δεν πρόκειται να κολλήσει εκεί και πως ο Κατσουράνης θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι, μετά τον Σεντρίκ Καντέ.

Πηγή: Sport.gr