Και νέο διαγωνισμός; Δίνουμε 2 διπλές προσκλήσεις σε 2 τυχερούς

Από nmpardakis 19 Ιουνίου 2009

rocking-athens

To ROCKING ATHENS FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (TAE KWON DO) τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009. Εκεί θα εμφανιστούν οι HEAVEN & HELL, οι BLIND GUARDIAN, TESTAMENT, GOJIRA, MENCEA και DESCENDING. Άφησε και εσύ σχόλιο μέχρι αύριο Κυριακή 26 Ιουλίου. Δύο (2) τυχεροί θα κερδίσουν από δύο (2) διπλές προσκλήσεις που θα αφήσουν σε αυτό το σχόλιο.

* H αλλαγή του χώρου πραγματοποιείται προς τήρηση του ωραρίου κοινής ησυχίας το οποίο και ενδέχεται να διαταραχθεί λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας που θα έχει το festival το οποίο και υπολογίζεται να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και να ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα. Επίσης, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν αυτήν την εποχή και της υψηλής θερμοκρασίας , το γραφείο παραγωγής του ROCKING ATHENS FESTIVAL έκρινε το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (TAE KWON DO) ως τον πλέον κατάλληλο χώρο επειδή είναι πλήρως κλιματιζόμενος και οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο ‘φιλικές’ και ευνοϊκές για τους επισκέπτες του festival.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Το κλειστό βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Δέλτα Φαλήρου, στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού. Ο πιο απλός τρόπος για να φτάσετε μέχρι εκεί, αν δεν χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο, είναι το τραμ (στάση «Δέλτα Φαλήρου»). Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ΗΣΑΠ-στάση Φάληρο στη συνέχεια επιβίβαση στο τραμ, γραμμή Τ2 με κατεύθυνση την παραλία Γλυφάδας ή στα λεωφορεία Β1, 217, 130, 101.

rocking-athens-2

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ METROPOLIS, TICKET HOUSE και στο www.ticketservices.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ